Cu muzică pe viață

Bucurați-vă de un sunet luminos, incredibil de bogat, într-un design compact și ergonomic și luați-vă muzica cu dvs. oriunde ați merge. Dispunând de unitatea de difuzor X-Balanced originală și tehnologie acustică inovatoare, Sony SRS-XG300 duce calitatea sunetului la un nivel cu totul nou. O baterie puternică va asigura că muzica sună până la 30 de ore fără întrerupere.

Fotografie 1 Sony SRS-XG300

Fiabilitate marca Sony

Sony SRS-XG300 nu se teme de umezeală și stropi de apă, nisip sau praf. Standardul ridicat de protecție IP66 asigură că difuzorul va funcționa în medii umede și cu praf. Indiferent dacă mergi la plajă sau la o petrecere la piscină, nu uita să iei SRS-XG500 cu tine, iar sunetul său puternic și clar ca cristalul îți va însenina ziua.

Foto 2 Sony SRS-XG300

Funcționează din ce în ce mai mult

Lăsați muzica să cânte atât timp cât doriți. Difuzorul funcționează cu o singură încărcare până la 30 de ore, creând o atmosferă de bucurie și distracție în jur. Acuzația s-a încheiat în cel mai inoportun moment? Doar 10 minute de reîncărcare vă vor oferi până la 3 ore de sunet. Iar funcția de îngrijire a bateriei protejează bateria de supraîncărcare și o menține să funcționeze mai mult timp.

Foto 51 Sony SRS-XG300 Foto 61 BanSony SRS-XG300 Foto 71 Sony SRS-XG300

Ia-ți muzica cu tine

Cu un mâner confortabil și sigur, poți lua boxa Sony SRS-XG300 cu tine la o plimbare sau o petrecere. Nu vă nega plăcerea de a asculta hiturile tale preferate oriunde.

Foto 4 Sony SRS-XG300
Foto 5 Sony SRS-XG300

Tare și mai tare

Designul unic, forma necirculară și suprafața mai mare a diafragmei unității de difuzoare X-Balanced oferă o calitate mai bună a sunetului pe o gamă mai largă de sunet. Radiatoarele pasive laterale dau definiție și profunzime basului și fac orice compoziție mai expresivă.

Cu MEGA BASS petrecerea este mereu cu tine

Tehnologia unică MEGA BASS vă permite să reglați fin sunetul basului și să faceți petrecerea să meargă oriunde. Radiatoarele pasive duble îmbunătățesc basul și fac sunetul mai bogat și mai expresiv. Bucurați-vă de muzica preferată într-o performanță perfectă.

Foto 6 Sony SRS-XG300
Foto 7 Sony SRS-XG300

Sunet de neuitat cu SUNET LIVE

Activați SUNET LIVE și experimentați ce înseamnă sunet 3D strălucitor și viu. Difuzorul Sony SRS-XG300 oferă un sunet clar care umple spațiul din jurul tău, creând senzația de a fi la un concert adevărat.

Luminează petrecerea

Dați partidului scara potrivită. Funcția Party Connect vă permite să conectați până la 100 de dispozitive într-o singură extravaganță acustică. Porniți lumina de fundal care pulsează și se schimbă în ritmul muzicii. Gestionați petrecerea folosind uimitoarea aplicație Music Center. Și două porturi USB fac posibilă redarea muzicii de pe unități externe și conectarea dispozitivelor la difuzor pentru reîncărcare.

Foto 8 Sony SRS-XG300