Trăiește zgomotos

Boxa portabilă Sony SRS-XE200 este pur și simplu creată pentru petreceri zgomotoase și sărbători distractive. Carcasa rezistentă și protecția IP67 va face față oricăror aventuri. Difuzorul liniar distribuie în mod uniform sunetul, umplând spațiul din jur cu sunet clar și luminos, aproape de calitatea profesională.

Se aude excelent de oriunde

Difuzorul liniar ajută muzica să ajungă la fiecare persoană de la petrecere, indiferent unde se află. Sursa liniară distribuie sunetul în mod uniform pe o gamă largă, permițându-i să umple spațiul. De aceea, toți cei de la petrecere se vor bucura de aceeași calitate a sunetului, chiar și dacă se află în lateralul boxei. Asta înseamnă că toată lumea se va distra pe aceeași muzică.

Фото 2 Sony SRS-XE200

Difuzorul X-Balanced

Unitatea de difuzoare X-Balanced, unică ca formă și construcție, oferă un sunet bogat și curat. Forma neregulată a difuzorului mărește suprafața membranei, ceea ce face ca fiecare sunet să fie mai expresiv. Construcția deplasată de la centru îmbunătățește claritatea și extinde scena sonoră. Radiatoarele pasive duble fac sunetul bass să fie mai complex și mai puternic.

Фото 3 Sony SRS-XE200

Ușor de luat cu tine

Este ușor să iei boxa portabilă Sony SRS-XE200 cu tine, oriunde te-ai duce. Pur și simplu aruncă boxa într-un rucsac sau într-o geantă, și nu vei rămâne fără muzică în drum. În plus, cureaua comodă și fiabilă te va ajuta să o transporți.

Фото 4 Sony SRS-XE200

Protecție IP67

Carcasa Sony SRS-XE200 este solid protejată împotriva influențelor externe conform standardului IP67. Boxa nu se teme de praf, nu doar este rezistentă la apă, dar rezistă chiar și la apă sărată. Va funcționa chiar și în timpul ploii sau după o cădere, creând în jur o atmosferă de distracție și sărbătoare.

Perfectă pentru apeluri video

Datorită funcției de anulare a ecoului, boxa Sony SRS-XE200 permite două persoane să vorbească simultan, fără să întrerupă pe nimeni. În plus, un buton convenabil de pe carcasă te va ajuta să dezactivezi ușor microfonul în orice moment.

Фото 6 Sony SRS-XE200
Фото 7 Sony SRS-XE200

Controlează petrecerea

Funcția Party Connect permite conectarea simultană a până la 100 de boxe, care vor reda sunetul într-un ritm comun. Și funcția Stereo Pair oferă posibilitatea de a conecta două difuzoare wireless pentru a crea un sunet stereo puternic.