Design frumos și plăcut

Datorită aspectului său elegant și colorat, mini ceainicul Smeg KLF05 din seria 50 Style este un obiect cult cu un design impecabil creat de Raffaella Mangiarotti și Matteo Bazzicalupo (Deepdesign). Datorită dimensiunilor sale compacte, este perfect pentru a decora orice încăpere, chiar și cu spațiu limitat.

Deschidere elegantă și ușoară

Capacul ceainicului se deschide ușor la apăsarea butonului central pentru o umplere ușoară.

Filtru anticalcar

Ceainicul are un filtru încorporat din oțel inoxidabil, care filtrează depunerile de calcar. De asemenea, acesta este detașabil pentru curățare.

Pop-Soul

Sufletul ceainicului KLF05 este reflectat în varietatea de culori disponibile: tonuri pastelate, cum ar fi crem, verde, roz și albastru, și nuanțe îndrăznețe, cum ar fi roșu, negru și alb, subliniază baza cromată și detaliile din oțel inoxidabil de pe nas și butonul de pornire/oprire.

OPȚIUNI SUPLIMENTARE

Baza rotativă la 360 de grade.

Ceainicul poate fi introdus în bază în orice poziție, de asemenea are și un fixator comod pentru cablu. Baza are și picioare antialunecare.
Suprafața ceainicului cu suprafață emailată din oțel inoxidabil asigură o conductivitate termică excelentă, iar oprirea automată la 100°C asigură o liniște suplimentară.

Setul pentru mic dejun

De ce să nu completați aspectul exterior și să cumpărați un prăjitor de pâine în aceeași culoare cu ceainicul, creând astfel setul perfect pentru micul dejun?

Culorile variază de la neutru, crem și alb, la tonuri pastelate de roz și verde în diferite dimensiuni.

O pauză stilată

Micul ceainic Smeg cu o putere de 1400 W și o capacitate de 0,8 litri minimizează pierderea de apă. Este potrivit pentru diverse camere, cum ar fi biroul de acasă și sufrageria, dar poate oferi și o notă elegantă camerelor de hotel. Peretele dublu cu oțel inoxidabil intern păstrează temperatura apei mai mult timp, iar peretele exterior din plastic este mai rece la atingere.

Simplu și sigur

Smeg nu renunță la confort: baza practică cu conexiune la 360 de grade facilitează utilizarea, iar picioarele antiderapante garantează o susținere stabilă. În plus, deschiderea manuală la un unghi de 80 de grade este concepută pentru umplerea ușoară a recipientului.

Micul ceainic Smeg KLF05 rapid și fiabil garantează utilizarea în siguranță: se oprește automat la punctul de fierbere, precum și în caz de lipsă de apă sau de dezlipire a carcasei de la baza acestuia.