Smeg ECF01WHEU

Băutură revigorantă dintr-o singură mișcare

Descoperiți o nouă modalitate de a vă bucura de cafea dimineața cu Smeg ECF01BLEU! Această băutură revigorantă va fi pregătită într-o singură mișcare, datorită butoanelor de control intuitive ale aparatului de cafea. Indiferent dacă sunteți un fan al unui espresso puternic sau preferați un latte macchiato spumos, acum vă puteți pregăti băutura preferată rapid și ușor. Nu mai pierdeți timpul cu prepararea cafelei, deoarece Smeg ECF01BLEU face totul pentru dvs. Începeți fiecare dimineață cu o ceașcă de cafea delicioasă și aromată, pregătită într-un mod simplu și rapid.

Фото 1 Smeg ECF01BLEU
Фото 2 Smeg ECF01BLEU

Stil unic și practică excepțională

Bucurați-vă de farmecul și eleganța anilor '50 chiar în bucătăria dvs. cu ajutorul cafetierei noastre de ultimă generație! Finisajul său lucios și culoarea profundă vor adăuga o notă de stil și rafinament, iar forma sa elegantă îi conferă o personalitate distinctivă. Construită pentru a rezista în timp, această cafetieră cu un corp de oțel solid și robust este protejată împotriva deteriorărilor, astfel încât vă puteți bucura de ea mulți ani de acum încolo. Folosind această cafetieră, veți fi întotdeauna asigurați că zona de lucru este curată, datorită tavii sale de colectare a picăturilor. De asemenea, datorită bazei sale antiderapante, această cafetieră poate fi plasată pe orice suprafață. Adăugați un plus de stil și eleganță bucătăriei dvs. cu ajutorul cafetierei noastre!

Spumă delicată într-o clipită

Cu Smeg ECF01BLEU, savurați o spumă de lapte fină și aerată într-o clipă. Echipată cu un spumator de lapte încorporat, această cafetieră mixează aburul fierbinte, aerul și laptele pentru a crea o spumă delicată și perfectă pentru băuturile dvs. preferate. Și nu numai că veți avea parte de o spumă perfectă, ci sistemul modern de încălzire al blocului termic reduce semnificativ timpul de preparare a băuturii, astfel încât să vă puteți bucura de băutura preferată într-un timp record.

Фото 3 Smeg ECF01BLEU
Фото 4 Smeg ECF01BLEU

Setări personalizate

Această cafetieră dispune de setări individuale pentru prepararea băuturilor preferate.Utilizatorul poate regla cantitatea de cafea, duritatea apei și temperatura băuturii, permițându-vă să obțineți gustul și aroma perfectă. De asemenea, este disponibilă funcția de setare a modului de așteptare: 9 minute, 30 minute și 3 ore.

Presiunea ideală

Fiecare băutură preparată în Smeg ECF01BLEU este realizată sub o presiune de 15 bari. Acesta este exact nivelul necesar pentru a elibera întregul potențial de aromă și gust al cafelei, oferind o încărcătură de energie, vigilență și pozitivitate. În același timp, cafetiera nu necesită pregătire prealabilă și este gata de utilizare în orice moment.

Фото 5 Smeg ECF01BLEU
Фото 6 Smeg ECF01BLEU

Confortabil de utilizat

Cafetiera poate pregăti simultan băutura pentru 2 cești, economisind timp. În plus, modelul se curăță ușor și nu necesită întreținere specială, iar sistemul special DE-CALC vă va avertiza la timp cu privire la necesitatea eliminării depunerilor de calcar.