Candy CWC 150 EM/N

1 zonă, iluminare de fundal LED

DiVino

Candy DiVino, o noua serie de dulapuri pentru vinuri pentru 21, 41 si 72 de sticle, care imbina stilul si caracterul practic. Racitoarele pentru vinuri DiVino mențin nivelurile de umiditate între 50 și 80% și se asigură că vinul tău este întotdeauna păstrat la temperatura potrivită, la fel ca într-o cramă profesională.


Design cu vibrații reduse

Datorită compresorului de înaltă calitate, vibrațiile sunt menținute la minimum și, combinate cu niveluri scăzute de zgomot, garantează condiții ideale de depozitare.


COMBINAȚIA PERFECTĂ DE STIL ȘI FUNCȚIONALITATE

Candy știe cât de important este să îmbine stilul și funcționalitatea într-un singur aparat, motiv pentru care ne-am străduit să dezvoltăm fiecare detaliu în designul și tehnologia răcitorului nostru de vinuri DiVino. Se potrivește perfect cu stilul oricărei bucătărie, sufragerie sau birou. Ușa sa elegantă din sticlă dublă vă permite să verificați dintr-o privire dacă sticlele de vin sunt în stoc, protejându-le de razele UV potențial dăunătoare. Iluminarea LED din interiorul racitorului de vin oferă o vizibilitate optimă, astfel încât să puteți identifica sticla potrivită fără a deschide ușa și a crește temperatura din interior.


RAFTURI CROMATE

Rafturile Candy chrome sunt o combinatie de design si versatilitate. Datorită acestor rafturi puteți depozita până la 4 tipuri diferite de sticle.

SISTEM DE CONTROL MECANIC

Datorită sistemului de control mecanic, puteți seta cu ușurință nivelul de temperatură al acestui răcitor de vin de la 1 (putere mică) la 6 (putere mare).

Picioare reglabile

Datorită picioarelor reglabile, puteți regla înălțimea dulapului pentru vinuri în funcție de nevoile dvs.


BALAMALE REVERSIBILE

Pentru a se potrivi mai bine în bucătăria dvs., această răcitoare de vin a fost proiectată cu balamale reversibile pentru uși.