Confort absolut

Mașina de spălat vase Samsung DW60M6050BB/WT vă va simplifica viața în bucătărie și vă va ajuta să economisiți bani. Ora de începere o alegi singur, spălați vasele ziua sau noaptea când tariful la energie electrică este cel mai mic. Camera din oțel inoxidabil izolează sunetul și absoarbe vibrațiile, rezultând o mașină cu un nivel minim de zgomot de 44 dB, care nu este mai mult decât sunetul unei conversații umane în tonuri calme.

Abordare individuală

Nu știți cât de murdare sunt vasele în cameră și ce mod să alegeți pentru spălarea lor? Un sistem inteligent bazat pe un senzor de murdărie integrat va selecta intensitatea optimă de spălare, iar vasele vor străluci de curățenie. În modul manual, vă sunt disponibile 7 programe automate, inclusiv un mod separat pentru pahare fragile și porțelan, un program BIO și o înmuiere intensivă pentru oale și tigăi foarte murdare.

Foto 2 Samsung EO-IC100
Foto 3 Samsung DW60M6050BB

Timp minim

Schimbarea vaselor în timpul unei sărbători de familie necesită spălarea urgentă a vaselor? Samsung DW60M6050BB/WT nu vă va lăsa să o faceți manual. Petreceti timp cu familia, si incredeti ingrijirea vaselor masinii de spalat vase, cu programul express in 60 de minute va spala si usca vasele fara pete vechi, si puteti servi cafeaua cu desert. Cu o lățime a corpului de 60 cm, aparatul poate ține până la 14 seturi simultan, nu vă fie teamă să invitați cât mai mulți oaspeți.

Lucru sigur

Sursa de apă din bucătărie reprezintă un risc suplimentar de scurgeri și inundații ale vecinilor de jos. Alegand o masina de spalat vase Samsung DW60M6050BB/WT, nu veti intampina aceasta problema. Cu funcția de protecție Aqua stop, va opri alimentarea cu apă și electricitate atunci când este detectată o problemă. Începeți ciclul și întoarceți-vă la muncă, nu se va întâmpla nimic acasă. Protecția suplimentară pentru copii blochează butoanele, iar ajutoarele mici nu vor putea selecta un alt mod sau opri dispozitivul în timpul funcționării.

Foto 4 Samsung DW60M6050BB
Foto 5 Samsung DW60M6050BB

Vase de orice dimensiune

Astăzi aveți o mulțime de căni, dar mâine trebuie să spălați farfuriile cu diametru mare, foile de copt și tigăile? Cu funcția de modificare a înălțimii tăvii superioare, dvs. alegeți singur volumul liber în ambele părți ale camerei. Ridicați și coborâți-l cu 5 cm în orice moment, ghidajele telescopice fac acest proces ușor și rapid. Tava pentru tacâmuri este excelentă pentru așezarea furculițelor, lingurilor și cuțitelor, acestea se spală perfect separat de felurile principale.

Curațare profundă

Temperatura maximă a apei pentru prelucrarea vaselor în mașina Samsung DW60M6050BB / WT este de 70 de grade. În astfel de condiții, nu doar poluarea, ci și bacteriile, mucegaiul sau sporii fungici nu au nicio șansă. Utilizați-l pentru a igieniza și curăța în profunzime ustensilele pentru bebeluși și biberoanele pentru nou-născuți. Cu un consum de apă de 10,5 litri pe ciclu standard, nu numai că obții o curățare de cea mai înaltă calitate, dar și economisești bugetul familiei.

Foto 6 Samsung DW60M6050BB