Bas profund

Explorați lumea super sunetului cu căștile JBL Wave 300. Acestea dispun de un driver de 12 mm care acceptă tehnologia JBL Deep Bass. Acum nu poți doar să asculți muzică, ci o vei simți. Sunetul de semnătură al mărcii cu frecvențe joase pronunțate nu schimbă tradițiile sale pe termen lung.

Fotografie 1 JBL Wave 300

Ferit de ploaie

De ce ai nevoie pentru o plimbare bună pe vreme rea? Desigur, o tehnică care poate rezista oricărei greutăți și îți face ziua mai ușoară și mai interesantă. Designul căștilor respectă standardul IPX2, care oferă protecție împotriva picăturilor de apă. Ieși afară fără teamă că dispozitivul se va defecta.

Foto 2 JBL Wave 300

Modul hands-free

Nu doar pentru a asculta, ci și pentru a vorbi. Căștile JBL Wave 300 au funcționalitate hands-free, datorită căreia puteți răspunde la apeluri fără a scoate smartphone-ul. Designul în ureche, microfonul încorporat cu filtrare a zgomotului și tehnologia stereo vă permit să vorbiți din mers.

Foto 3 JBL Wave 300

Funcție de conectare dublă

Utilizatorul poate comuta cu ușurință de la mono la stereo folosind oricare pereche de căști sau ambele simultan. În același timp, nu trebuie să vă despărțiți de activitatea principală: ascultați muzică, vorbiți, jucați sau folosiți un asistent vocal. Confort complet și sunet de calitate.

Fotografie 4 JBL Wave 300

Marja de încărcare

Autonomia JBL Wave 300 îți va permite să te bucuri de muzică până la 6 ore + din carcasă vei primi o taxă suplimentară de 20 de ore. Mai mult de o zi de muncă continuă este cu adevărat impresionant. În 60 de minute poți restabili complet încărcarea, iar în 10 minute vei oferi încă o oră de lucru.

Fotografie 5 JBL Wave 300