Sunet perfect de la JBL

Cu căștile fără fir JBL Live 660NC, vă puteți bucura de muzică oricând doriți. Tehnologia și inginerie avansată garantează o calitate uimitoare a sunetului. Pernele moi mari pentru urechi vă permit să purtați căști pentru mai multe ore la rând fără a simți disconfort. Bateria încăpătoare oferă până la 50 de ore de redare. Controlul convenabil și suportul pentru comenzile vocale fac posibilă gestionarea rapidă și convenabilă a funcționării căștilor.

Fotografie 1 JBL Live 660NC
Foto 2 JBL Live 660NC

Sunet de bătaie

Căștile JBL Live 660NC sunt echipate cu drivere mari de 40 mm care reproduc înalte și medii incredibil de clare și bogate, precum și bas puternic și profund. Distorsiunea minimă a sunetului la redarea de pe dispozitive portabile vă va permite să vă bucurați de muzica preferată la o calitate excelentă.

Controlați zgomotul exterior

Căștile JBL Live 660NC cu tehnologie adaptivă de anulare a zgomotului vă permit să ascultați muzică și să nu fiți distras de sunete străine. Cu tehnologia Ambient Aware, puteți amplifica sunetele externe pentru a auzi împrejurimile și pentru a naviga pe străzi în siguranță. TalkThru vă permite să discutați prin amplificarea vocii și oprirea muzicii.

Foto 3 JBL Live 660NC
Foto 4 JBL Live 660NC

Până la 50 de ore cu o singură încărcare

Cu o baterie de mare capacitate, poți asculta muzică timp de până la 50 de ore fără a fi nevoit să te gândești la reîncărcare. Fără taxă? Nici o problema. Doar 10 minute de reîncărcare și vi se oferă până la 4 ore de muzică.

Mod convenabil de control

Comenzile de pe carcasă vă permit să acceptați sau să respingeți un apel sau să întrerupeți muzica cu o simplă atingere. De asemenea, vei putea controla căștile cu comenzi vocale. Ce metodă de control este mai convenabilă depinde de dvs.

Foto 5 JBL Live 660NC
Foto 6 JBL Live 660NC

Nou nivel de confort

Pernele confortabile pentru urechi JBL Live 660NC sunt realizate din material moale, plăcut la atingere. Se potrivesc strâns și în același timp delicat la urechi, fără a crea disconfort. Banda confortabilă pentru cap distribuie uniform presiunea și fixează strâns căștile pe cap. Ascultați muzică timp de multe ore fără a vă simți obosit.