Căști JBL Quantum 100

Setul cu cască JBL Quantum 100 este un set de căști de gaming de dimensiune completă, cu o conexiune prin cablu, care vă permite să vă cufundați pe deplin în lumea jocurilor. Tehnologia unică QuantumSOUND Signature de la JBL duce sunetul la următorul nivel. Veți auzi chiar și cel mai liniștit foșnet al vântului, pași. Puteți simți literalmente exploziile puternice. Fiecare scenă de joc va deveni epică. Datorită audibilității excelente și celei mai realiste imagini din joc, jucătorul obține un avantaj față de concurenți.

Fotografie 1 JBL Quantum 100
Fotografie 2 JBL Quantum 100

Pernițe confortabile pentru urechi pentru joc lung

Căștile de gaming de performanță JBL Quantum 100 oferă sunet și confort superioare. Chiar și după mult timp, urechile tale nu se vor sătura să atașezi căștile. Bentita este ușoară, iar pernuțele pentru urechi ale accesoriului sunt din piele ecologică moale și au efect de memorie. Prin urmare, ei repetă în mod ideal toate trăsăturile fiziologice ale auriculelor, adaptându-se la ele. Imersiune completă în joc cu confort maxim.

Sunetul clar și precis al vocii tale

Căștile JBL Quantum 100 sunt echipate cu un microfon de înaltă calitate. Caracteristicile sale vă permit să reglați perfect sunetul vocii, astfel încât să puteți fi auzit clar de toți membrii echipei și adversarii. Microfonul garantează afișarea de înaltă calitate a comenzilor vocale etc. datorită utilizării funcției de selecție a vocii. Microfonul este direcțional și confortabil. Puteți să-l instalați sau să îl eliminați dacă este necesar.

Fotografie 3 JBL Quantum 100
Fotografie 4 JBL Quantum 100

Compatibil cu Windows Sonic Spatial Sound

JBL Quantum 100 este o cască de gaming șic cu fir de la legendarul brand JBL, care își poate dezlănțui întregul potențial pe PC-urile cu Windows 10 și consolele de jocuri Xbox ONE. Este pe deplin compatibil cu sistemele surround încorporate ale dispozitivelor de mai sus. Cu o cască JBL, este mai mult decât un simplu joc!

Suport pentru platformele de jocuri populare

Setul cu cască JBL Quantum 100 a fost dezvoltat de producător în primul rând pentru jocuri pe computere personale și laptopuri. Dar, pentru o utilizare universală și confortabilă, puteți utiliza eficient acest gadget pentru viața de joc pe console Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, precum și pe dispozitive mobile, dispozitive Mac și VR. Joacă pe oricare dintre aceste platforme și bucură-te de sunetul legendar autentic.

Fotografie 5 JBL Quantum 100
Foto 6 JBL Quantum 100

Victoria ta în joc depinde de calitatea sunetului

Fiecare joc va deveni un adevărat eveniment măreț în viața ta cu căștile de gaming JBL Quantum 100, care acceptă tehnologia unică QuantumSOUND Signature pentru cel mai realist sunet. Sunetul legendar al JBL HARMAN te va duce în joc, făcându-te să simți fiecare pas, împușcat sau împușcătură. Jocul nu a fost niciodată atât de aproape de realitate. Comunicați cu ușurință cu un microfon detașabil convenabil care asigură un sunet clar prin evidențierea vocii. Continuați să jucați cu bentita ușoară și pernițele moi din spumă cu memorie.