Sunetul spațial

Căștile JBL Quantum 610 sunt modalitatea ta de a experimenta lumea mai bine. Tehnologiile de sunet stereo QuantumSURROUND și DTS:X v2.0 vă vor duce la următorul nivel de sunet surround. Undele sunt îndreptate către ascultător din toate direcțiile, spre deosebire de tehnologiile stereo anterioare, unde erau folosite doar 2 surse. Păstrați legătura prin chat cu alți jucători, comunicați cu colegii prin Zoom, petreceți seara făcând un apel video cu rudele din altă țară prin Skype.

Fotografie 1 JBL Quantum 610

Drivere de 50 mm

Driverele de 50 mm cu suport QuantumSOUND SIGNATURE sunt baza pentru un sunet perfect. Vă vor permite să vă bucurați de fiecare moment al jocului, simțind din ce parte bate vântul, jocul se apropie sau inamicul se furișează. Jocuri epice garantate!

Foto 2 JBL Quantum 610

Joacă și reîncarcă

Folosind cablul USB, puteți încărca căștile fără fir JBL Quantum 610 fără a vă întrerupe jocul. Cu o singură încărcare, bateria echipamentului poate funcționa 40 de ore. Permiteți-vă să vă relaxați și să predați pe deplin distracția preferată.

Foto 3 JBL Quantum 610
Fotografie 4 JBL Quantum 610

Microfon retractabil

Designul JBL Quantum 610 oferă un design convenabil de pliere a microfonului. În orice moment, poți ridica problema și nu participa la discuții cu alți jucători, dacă este necesar. Focalizarea digitală îți captează vocea, făcând-o să iasă în evidență clar de alte sunete.

Pentru orice platformă

Obțineți un semnal stabil prin protocolul de 2,4 GHz, formatul de conexiune fără fir poate fi de încredere. Compatibilitatea cu un computer, al 5-lea și al 4-lea PlayStation, precum și cu Nintendo Switch face ca modelul să fie unul dintre cele mai populare din segmentul său.

Fotografie 5 JBL Quantum 610