JBL Tune 750BTNC

Căștile JBL Tune 750BTNC arată că tehnologia poate combina ergonomia și sunetul grozav fără compromisuri, oferind utilizatorului beneficiul maxim de pe un singur dispozitiv (ascultarea muzicii, răsfoirea multimedia, efectuarea de apeluri telefonice). Designul pliabil face ca modelul să fie portabil. Bateria oferă până la 15 ore de funcționare. Tehnologia Bluetooth se conectează la unul sau mai multe dispozitive. Experimentați bas pur cu tehnologia JBL Pure Bass.

Fotografie 1 JBL Tune 750BTNC
Foto 2 JBL Tune 750BTNC

Fără zgomot suplimentar

Modelul se remarcă prin faptul că folosește tehnologia activă de anulare a zgomotului. Datorita designului castilor, sunetul este perfect izolat si directionat direct catre canalul auditiv, unde i se dezvaluie tot farmecul. Iar microfonul încorporat preia tot zgomotul care vine din exterior pentru a preveni încălcarea integrității compoziției.

Signatured bass

Compania se poziționează în mod justificat ca producător de echipamente audio cool care pot impresiona cu un sunet de bas impecabil. JBL Pure Bass combină inovații hardware și electronice pentru a oferi un sunet puternic și bogat, care oferă un bas profund. Fără accente ratate - doar sunet 100%!

Foto 3 JBL Tune 750BTNC
Foto 4 JBL Tune 750BTNC

Interacțiune simplă

Pentru utilizatorul JBL Tune 750BTNC, toate posibilitățile sunt deschise. Puteți folosi căștile fără fir în ritmul activ al zilei, fără a fi distras de nuanțele controlului: apeluri vocale fără mâini folosind tehnologie precum căștile, apelarea unui asistent vocal, setarea opțiunilor folosind butoanele de pe boluri. Alege formatul de interacțiune adaptat nevoilor tale.

Durata de viata a bateriei

Nu pierde niciun minut - folosește-ți căștile pentru 15 ore de muzică non-stop! Formatul wireless oferă o astfel de durată de viață a bateriei, după care dispozitivul va avea nevoie de o sesiune de reîncărcare de 2 ore. Dacă adăugați un cablu, posibilitatea extinderii operațiunii de anulare a zgomotului crește la 30 de ore.

Foto 5 JBL Tune 750BTNC
Foto 6 JBL Tune 750BTNC

Conexiune fără fir

Conectarea căștilor JBL Tune 750BTNC fără fir prin Bluetooth 4.2. Capacitatea de a asocia mai multe dispozitive va facilita funcționarea căștilor și a altor echipamente: puteți primi un apel de pe smartphone trecând rapid de la vizualizarea conținutului pe tabletă.