Capacitate si economie

Frigiderul Beko are o capacitate de 362 de litri, ceea ce este suficient pentru o familie de 3-5 persoane. În același timp, depozitarea unui număr mare de produse nu consumă multă energie electrică. Pentru un an întreg de funcționare continuă, frigiderul consumă doar 282 kWh, ceea ce este mult mai puțin comparativ cu alte dispozitive. Acest lucru te va salva aproape în fiecare zi.

Fotografie 2
Fotografie 3

Management modern

Un panou de control electronic convenabil va oferi acces la reglarea temperaturii din interiorul camerelor și lansarea modurilor dorite. În același timp, un mic afișaj extern va afișa toate informațiile și nu va face o greșeală. Și pentru ca copilul să nu perturbe accidental funcționarea frigiderului, dezvoltatorii au echipat Beko cu un sistem modern de protecție a copiilor. Acesta va bloca instantaneu panoul de control și nu vă va permite să modificați parametrii selectați.

Congelator de jos

Un congelator cu o viteza de congelare de 6 kg pe zi si o capacitate de 109 litri va va permite sa congelati rapid alimentele, facand stocuri mari pentru iarna. Are 3 compartimente care vor face ca procesul de depozitare să fie cât mai confortabil, precum și un mod super-freeze. Ca racire se foloseste sistemul No Frost, care nu prevede formarea de gheata pe peretii frigiderului si asigura circulatia uniforma a aerului rece.

Fotografie 4
Fotografie 5

Soluție excelentă de design

Datorită designului său laconic, frigiderul se potrivește perfect în interiorul bucătăriei și încântă ochiul la fiecare privire. Dispozitivul este fabricat din materiale de înaltă calitate, așa că nu se teme de deteriorarea mecanică și coroziune. În plus, ușile reversibile vă vor permite să deschideți frigiderul atât într-o direcție, cât și în cealaltă direcție, ceea ce este foarte util pentru un aspect non-standard al camerei.

Funcția de vacanță

Acum nu trebuie să opriți frigiderul înainte de o călătorie lungă de afaceri, deoarece Beko are un mod special „Vacănță”. Va menține temperatura minimă necesară în celule, ceea ce va preveni apariția mucegaiului și a mirosurilor neplăcute.

Fotografia 6
Fotografie 7

Depozitare confortabilă

Depozitul frigorific de 253 de litri va găzdui cu ușurință proviziile pentru o săptămână pentru 3-5 persoane. În același timp, rafturile de sticlă durabile vă vor permite să plasați în mod convenabil produsele, iar modul de super-răcire va reduce instantaneu temperatura la valoarea dorită. Este imposibil să ignori zona specială de prospețime, care va crea combinația perfectă de temperatură și umiditate. Astfel, legumele și fructele vor rămâne proaspete și sănătoase mult mai mult timp.