Samsung QE85Q60AAUXUA

Culoare vibrantă și de lungă durată datorită tehnologiei quantum dot

Foto 1 Samsung QE85Q60AAUXUA
Foto 2 Samsung QE85Q60AAUXUA

Procesor 4K mai inteligent și mai rapid

Procesorul puternic Samsung optimizează calitatea sunetului în funcție de conținutul pe care îl vizionați. În plus, tehnologia puternică de upscaling 4K oferă o rezoluție de până la 4K pentru conținutul tău preferat.

Un miliard de nuanțe de culoare cu tehnologia punctelor cuantice

Acoperire 100% a culorilor datorită tehnologiei cu puncte cuantice oferă cea mai bună imagine a noastră vreodată. Cu o acoperire de 100% a culorilor, punctele cuantice captează lumina și o transformă într-o culoare uluitoare, care rămâne reală la orice nivel de luminozitate.

Foto 3 Samsung QE85Q60AAUXUA
Foto 4 Samsung QE85Q60AAUXUA

Tehnologie LED dual

Tehnologia inovatoare de iluminare de fundal oferă un contrast mai bogat și mai precis prin optimizarea tonului de culoare al iluminării de fundal pentru a se potrivi tipului de conținut pe care îl vizionați.

Lucrați și studiați de acasă

Bucurați-vă de fiecare oportunitate de ceea ce puteți face. Conectați-vă cu ușurință computerul, laptopul și telefonul mobil la televizor.

Foto 5 Samsung QE85Q60AAUXUA
Foto 6 Samsung QE85Q60AAUXUA

Înălțime pentru a se potrivi în spațiul dvs

Personalizați înălțimea și lățimea suportului TV pentru a se potrivi spațiului dvs.

Doar faceți clic pentru a vă conecta

Este și mai ușor să duplicați filme sau muzică de pe dispozitivul mobil pe ecranul televizorului. Când apropii un dispozitiv mobil de televizor, acesta reacţionează la atingere şi activează automat funcţia de oglindire a ecranului. Așadar, comută rapid și ușor la ecranul televizorului, în timp ce te bucuri în continuare de conținutul tău preferat.

Foto 7 Samsung QE85Q60AAUXUA
Foto 8 Samsung QE85Q60AAUXUA

Tehnologie Surround/Lite (OTS).

Sunetul surround 3D cu sunetul canalului virtual de înălțime vă permite să vă scufundați complet în sunet.

Vedeți totul pe un singur ecran

Vizionați conținutul dispozitivului dvs. mobil și al televizorului pe același ecran. Fie că este vorba de o transmisie în direct a unui meci sau de o prezentare a unui joc, trebuie doar să vă conectați telefonul la un televizor în modul Multi View.

Foto 9 Samsung QE85Q60AAUXUA

Mișcare lină pentru o imagine clară

Datorită tehnologiei Motion Xcelerator, care evaluează automat conținutul și echilibrează cadrele, vă puteți bucura de un joc fluid, fără a încețoșa sau a vibra în imagine.

Foto 10 Samsung QE85Q60AAUXUA