Imagine 4K clară și clară

Un televizor cu Dynamic Crystal Color și HDR High Dynamic Range oferă culori clare, vibrante și o claritate perfectă a imaginii pe întregul ecran. Noul Smart Hub al Samsung oferă mai multe opțiuni de navigare. Designul sofisticat al AirSlim ajută televizorul să se integreze perfect în orice interior și veți obține o experiență de vizionare mai vie.

Fotografie 1

Un miliard de culori și nuanțe

Bucurați-vă de o adevărată revoltă de culori pe ecran. Tehnologia Dynamic Crystal Color reproduce mai mult de un miliard de culori și asigură saturația maximă și acuratețea fiecărei nuanțe.

Fotografie 2

Profil subțire

Designul ultra-subțire AirSlim transformă televizorul într-o piesă modernă de decor. Încadrat de cadre discrete, ecranul televizorului arată cu adevărat nelimitat și vă permite să vă concentrați pe deplin asupra vizionarii, fără a fi distras de detalii străine.

Foto 3

Orice conținut în 4K

Procesorul inteligent Crystal 4K de ultimă generație oferă o calitate superbă a imaginii și a sunetului. Algoritmii bazați pe inteligența artificială optimizează calitatea imaginii până la 4K, indiferent de parametrii de intrare. Bucurați-vă de conținut la calitate 4K și nu vă mulțumiți cu mai puțin.

Fotografie 4

Samsung Smart Hub

Smart Hub facilitează găsirea de conținut interesant, sugerând exact ceea ce vă va bucura cu siguranță. Acum aveți nevoie de mai puțin timp pentru a găsi un film sau o emisiune interesantă și mai mult timp pentru a-l viziona.

Fotografie 5

Joacă lină în toate scenariile

Tehnologia Motion Xcelerator optimizează frecvența cadrelor pentru a îmbunătăți netezimea și acuratețea mișcărilor, eliminând întârzierea și ruperea în joc. Modul automat de întârziere redusă de intrare ALLM îmbunătățește imaginea și face ca experiența de joc să fie cât mai realistă posibil.

Fotografia 6
Fotografie 7

Îmbunătățiți culoarea și contrastul

Tehnologia HDR și caracteristica unică de îmbunătățire a contrastului măresc saturația culorilor și contrastul imaginii pentru o experiență vizuală de vizionare de neegalat. Acum puteți vedea fiecare mic detaliu, fiecare mișcare în orice fragment întunecat sau deschis și puteți obține senzația deplină a unei prezențe vii.

Calitate superioară a sunetului

Cu tehnologia de sunet surround care utilizează sunetul canalului virtual de înălțime, vi se oferă o experiență audio puternică care îmbunătățește experiența captivantă. Modul de sunet adaptiv analizează natura conținutului și optimizează automat sunetul în funcție de secvența video.

Fotografia 8
Fotografie 9

Telecomanda solara

Telecomanda SolarCell are un panou solar integrat pe spate. Acest lucru vă va permite să nu depindeți de bateriile de unică folosință și să încetați să le căutați și să le cumpărați.