Samsung QE75QN90AAUXUA

Cea mai puternică experiență 4K a noastră

Foto 1 Samsung QE75QN90AAUXUA

Apogeul controlului ultra-fin al luminii

Evoluția lui Neo QLED vine cu tehnologia Quantum Matrix care controlează cu precizie noile LED-uri Quantum Mini de la Samsung. Cu un control precis al luminii, vă puteți bucura de detalii deosebite atât în ​​scenele întunecate, cât și în cele luminoase.

Foto 2 Samsung QE75QN90AAUXUA
Foto 3 Samsung QE75QN90AAUXUA

Procesor Neo Quantum 4K

Puternicul procesor de învățare profundă Neo Quantum de la Samsung creează cea mai precisă și adaptabilă experiență pe care o puteți imagina. Procesorul vă optimizează experiența de vizionare pas cu pas și vă rafinează conținutul. Algoritmii puternici de scalare AI vă asigură că vă bucurați întotdeauna de calitatea rezoluției 4K adevărate.

Quantum HDR 32x

Fiecare nuanță și detaliu prinde viață cu culori bogate, precise și un contrast mai profund. Imaginile cu tonuri dinamice HDR10+ schimbă culoarea și contrastul scenă cu scenă, permițându-vă să apreciați chiar și cele mai mici detalii.

Foto 4 Samsung QE75QN90AAUXUA

Sunet dinamic, realist, care urmărește acțiunea

Cu difuzoarele încorporate, puteți experimenta un sunet 3D viu realist, care vă duce în centrul acțiunii.

Foto 6 Samsung QE75QN90AAUXUA

Doar atingeți pentru a vă conecta

Este și mai ușor să duplicați filme sau muzică de pe dispozitivul mobil pe ecranul televizorului. Când apropii dispozitivul mobil de televizor, acesta reacţionează la atingere şi activează automat funcţia de oglindire a ecranului. Așadar, comută rapid și ușor la ecranul televizorului, în timp ce te bucuri în continuare de conținutul tău preferat.

Foto 7 Samsung QE75QN90AAUXUA
Foto 8 Samsung QE75QN90AAUXUA

Sunet virtual care urmărește mișcarea sursei sale

Sunetul surround 3D cu canal virtual de înălțime vă permite să vă cufundați complet în ceea ce se întâmplă pe ecran.

Vedeți totul pe un singur ecran

Vizualizați conținut de pe dispozitivul mobil și de pe televizor pe același ecran. Fie că este vorba de o transmisie în direct a unui meci sau de o prezentare a jocurilor, trebuie doar să vă conectați telefonul la un televizor în modul Vizualizare multiplă.

Foto 9 Samsung QE75QN90AAUXUA

Jocuri fluide 4K 120 Hz

Învinge toți inamicii, chiar și cu mare viteză. Datorită algoritmilor avansați, jocul în 4K 120 Hz a devenit foarte lină, fără întârzieri și estompare a cadrelor.

Foto 10 Samsung QE75QN90AAUXUA