Afișaje cu tehnologii de ultimă generație






Controlul puterii LED în filigran

Tehnologia matricei cuantice

Sistemul Quantum Matrix este cea mai importantă descoperire în evoluția Neo QLED. Tehnologia gestionează subtil și precis potențialul LED-urilor Quantum Mini de la Samsung, astfel încât să vă puteți bucura de detalii perfecte atât în ​​scenele întunecate, cât și în cele luminoase.





Procesor AI actualizat

Procesor Neo Quantum 4K

Procesorul inteligent Neo Quantum 4K cu pregătire intensivă va oferi o experiență adaptativă incredibilă. Prin optimizarea treptată a condițiilor de vizualizare, procesorul îmbunătățește calitatea imaginii, în timp ce algoritmii puternici de inteligență artificială oferă un proces de scalare stabil la 4K uimitor.



Culori dinamice care ies de pe ecran

Algoritmi Quantum HDR 24x

Culorile precise și contrastul bogat dau viață detaliilor și nuanțelor pe ecran. Reproducerea dinamică a culorilor HDR10+ adaptează luminozitatea scenei, permițându-vă să vedeți cele mai fine detalii.


Miliarde de culori bazate pe algoritmi de puncte cuantice

Sistem de puncte cuantice pentru o gamă de culori 100%.

Cufundați-vă în povestea de pe ecranul televizorului, bucurându-vă de o vizibilitate perfectă, indiferent de nivelul de luminozitate. Prin absorbția luminii din gama de culori 100%, punctele cuantice transformă razele în nuanțe impecabile, oferindu-le în fiecare zonă de pe ecran.


Cea mai bună experiență de vizionare cu strălucire minimă

Sistem antireflexie

Nu vă opriți vizionarea, chiar dacă camera este inundată de soare puternic sau de altă lumină. Tehnologia Anti-Reflection elimină strălucirea, astfel încât să poți urmări confortabil un meci sportiv în timpul zilei sau o emisiune TV seara de oriunde în cameră.

Vizibilitate perfectă din toate părțile

Unghi de vizualizare ultra larg

Vedeți toate detaliile pe ecran, situat oriunde în cameră. Unghiurile de vizualizare ultra-largi oferă o vizibilitate perfectă chiar și atunci când privitorul este în lateral. Datorită acestui fapt, este convenabil să vizionați televizorul din fiecare punct al camerei, fără să vă faceți griji cu privire la distorsiunea imaginii de pe ecran.

Calitate perfecta indiferent de conditii

Modul Adaptive Picture

Bucurați-vă de o calitate perfectă a imaginii care se adaptează la condițiile dvs. de vizionare. Televizorul reglează automat contrastul și luminozitatea ecranului în funcție de condițiile de iluminare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru a face ajustări.




Sunet dinamic, complet

Tehnologia de sunet OTS

Cufundați-vă în vizionare, bucurându-vă de un sunet realist și voluminos. Tehnologia de sunet OTS creează efectul de localizare a sunetului pe anumite zone ale ecranului, astfel încât să nu ratezi detaliile și să simți că te afli chiar în mijlocul acțiunii.


TV și soundbar: potrivirea perfectă

Sistemul simfonic Q

Bucurați-vă de sunetul armonios al televizorului și al barei de sunet, cufundându-vă în poveste. Oferind transmisie simultană a sunetului către bara de sunet și televizor, tehnologia Q-Symphony va oferi imaginea audio de cea mai bună calitate.


Ajustare automată a sunetului în funcție de preferințele dvs

Tehnologia de sunet SpaceFit

Nu contează unde este instalat televizorul și ce este în jur. Sistemul SpaceFit Sound optimizează sunetul, astfel încât redarea audio să fie cât mai adaptată la mediul televizorului.

Ascultă fiecare cuvânt fără a fi distras de zgomot

Amplificator de voce activ (AVA)

Un sistem avansat de analiză a zgomotului îi monitorizează nivelul în timp real. Acest lucru vă permite să detectați când sunetul de fundal se schimbă în timpul vizionarii într-o cameră. Active Voice Enhancer (AVA) optimizează claritatea dialogului și volumul, astfel încât să puteți auzi fiecare cuvânt al poveștii.




Siluetă elegantă cu profil curgător

Design Neo Slim

Profilul elegant și elegant al televizorului arată grozav din toate unghiurile, iar designul NeoSlim transformă televizorul într-o operă de artă.





Reîmprospătare la 120 Hz în jocurile 4K

Tehnologia Motion Xcelerator Turbo+

Obțineți victorii în orice bătălii și scene de curse, bucurându-vă de absența întârzierilor și a cadrelor netede. Algoritmii de joc îmbunătățiți oferă reîmprospătare a ecranului la 120 Hz, oferind imagini 4K stabile și detaliate.


Personalizează jocul pentru victoria ta

Ecran lat și panou de setări pentru joc

Redarea pe un ecran cu raport de aspect 32:9 sau 21:9 vă oferă mai multă proprietate imobiliară. Concomitent cu maximizarea site-ului, vă sunt disponibile o mulțime de setări, cu ajutorul cărora puteți optimiza întregul joc în timp real.


Experiență unică de joc

Tehnologie FreeSync Premium Pro

Profitați la maximum de experiența dvs. de joc cu un joc fluid și o gamă dinamică largă. Calitatea impecabilă a imaginii cu latență scăzută va oferi o experiență de joc complet nouă, unică.




Un singur ecran pentru scopuri diferite

Vizualizare multiplă cu ecran împărțit

Vizionați videoclipuri de pe televizor și de pe telefon în același timp pe același ecran folosind funcția Multi View. Împărțiți afișajul în diferite scopuri, astfel încât să puteți face mai multe.


Atingeți pentru a vă conecta

Atingeți Vizualizați sistemul de conectare

Redați în flux muzică sau filme de pe smartphone-ul dvs. folosind Tap View. Atingeți dispozitivul mobil de panoul TV pentru a porni oglindirea automată a ecranului. Schimbați cum doriți, în timp ce vizionați în continuare conținutul preferat.