Calitate de neegalat a imaginii 8K

Televizorul Samsung QEQN800BUXUA oferă un nou nivel de experiență de vizionare captivantă, cu bogăția și bogăția uimitoare a paletei de culori, fidelitatea culorilor și contrastul maxim obținute cu tehnologia Quantum Matrix Pro. Sunetul surround puternic Dolby Atmos creează o experiență cinematografică chiar în camera dvs. de zi. Și datorită designului curat al lui Infinity One, televizorul va decora interiorul casei tale.

Foto 1 Samsung QEQN800BUXUA

Cel mai mare contrast cu Quantum Matrix Pro

Tehnologia de reglare locală Quantum Matrix Pro oferă un control ultra-precis al LED-urilor microscopice Quantum Mini LED, rezultând un contrast ridicat al imaginii, iar toate detaliile de pe ecran sunt uimitor de clare în orice scene întunecate și luminoase.

Foto 2 Samsung QEQN800BUXUA
Foto 3 Samsung QEQN800BUXUA

Procesor puternic Neural Quantum 8K

Procesorul inteligent Neural Quantum 8K folosește rețele neuronale pentru a analiza conținutul și a optimiza setările pentru a face din fiecare experiență de vizionare o experiență uimitoare pentru tine. Procesorul folosește algoritmi inteligenți pentru a reduce zgomotul și pentru a crește claritatea, îmbunătățind fiecare detaliu al conținutului 8K.

Stil minimalist

Ecranul televizorului este incadrat de o rama subtire, aproape imperceptibila, un suport elegant confera designului lejeritate si eleganta. Samsung QEQN800BUXUA se incadreaza perfect in interior si sporeste senzatia de prezenta vie datorita designului sau laconic.

Foto 4 Samsung QEQN800BUXUA

Experiență cinematografică

Dolby Atmos, combinat cu difuzoarele încorporate cu mai multe canale, oferă un sunet puternic și clar, care umple spațiul și vă duce experiența vizuală la un nivel cu totul nou.

Foto 5 Samsung QEQN800BUXUA

Uimitor 8K

8K de la Samsung rupe toate stereotipurile pe care le cunoașteți. Rezoluția 8K deține 33 de milioane de pixeli, ceea ce este de patru ori mai mare decât rezoluția 4K. În același timp, fiecare pixel este perceput clar de ochi, astfel încât imaginea de pe ecran pare incredibil de clară și realistă. Suportul HDR 10+ asigură detalii de neegalat și saturație a culorilor chiar și în scenele întunecate și luminoase.

Foto 6 Samsung QEQN800BUXUA
Foto 7 Samsung QEQN800BUXUA

Imagine fără distorsiuni în orice lumină

Urmărește cu plăcere filmele și programele tale preferate în orice moment al zilei și în orice lumină. Datorită tehnologiei anti-reflexie Anti Reflection, nici măcar soarele strălucitor nu va interfera cu vizualizarea. Modul Eye Comfort reduce luminozitatea după apus, făcând imaginea mai moale și mai confortabil la privit.

Joc captivant pe marele ecran

Cu Motion Xcelerator Turbo+, vi se garantează o grafică îmbunătățită în toate jocurile de astăzi. Tehnologia certificată AMD FreeSync Premium Pro asigură că scenele de acțiune sunt fluide și precise, iar experiența dvs. rămâne sincronizată cu scenariile de joc.

Foto 8 Samsung QEQN800BUXUA
Foto 9 Samsung QEQN800BUXUA

Acces la cel mai bun conținut și multe altele

Apple TV, MEGOGO și alte aplicații oferă acces la conținut premium. Tehnologia inteligentă SmartThings vă permite să controlați nu numai conținutul și setările televizorului, ci și ecosistemul de acasă. Utilizați o cameră conectată și aplicația Google Duo dedicată pentru a aduce comunicarea virtuală pe marele ecran. Iar în modul Vizualizare multiplă, puteți reda simultan conținutul smartphone și TV pe ecranul televizorului.