Revoluție în lumea televizoarelor

Televizorul Samsung QEQN700BUXUA vă permite să experimentați o calitate de neegalat a imaginii 8K, care impresionează prin claritatea și culorile vii care nu se estompează în nicio lumină. Cu tehnologiile unice Quantum Matrix și Quantum HDR 32x, veți fi încântați de detalii și profunzime ultra-precise în cele mai întunecate și luminoase scene.

Foto 1 Samsung QEQN700BUXUA

Mai multă profunzime și luminozitate

Tehnologia avansată de reglare locală Quantum Matrix controlează cu precizie LED-urile Quantum Mini microscopice pentru a face culorile închise mai saturate și culorile luminoase mai luminoase. Prin urmare, puteți vedea clar toate detaliile care au fost ascunse anterior în întuneric.

Foto 2 Samsung QEQN700BUXUA

Profil subțire

Designul Infinity One stabilește noi standarde pentru eleganță. Bucurați-vă de un profil incredibil de subțire și fără rame care sporesc sentimentul de prezență.

Foto 3 Samsung QEQN700BUXUA

Imagine 8K genială

Vedeți fiecare cadru cât mai clar posibil cu o rezoluție revoluționară de 8K, care are o densitate de pixeli de 4 ori mai mare decât 4K.

Foto 4 Samsung QEQN700BUXUA

Controlul adâncimii și al contrastului

HDR10+ optimizează setările de luminozitate și contrast pentru a oferi o reproducere ultra-preciză a culorilor și un contrast profund care dau viață imaginilor pe ecran și impresionează prin texturi naturale și texturi clare ale obiectelor.

Foto 5 Samsung QEQN700BUXUA
Foto 6 Samsung QEQN700BUXUA

Vizionare perfectă în orice lumină

Tehnologia cu puncte cuantice, bazată pe nanocristale microscopice, manipulează lumina în miliarde de culori și nuanțe și oferă o gamă de culori de 100%. Cu tehnologia Anti Reflection, luminozitatea imaginii nu se estompează nici măcar în lumina zilei. Iar modul Eye Comfort reduce în mod special luminozitatea și saturația culorilor după apusul soarelui pentru a face vizionarea cât mai confortabilă posibil.

Joc captivant

Suportul pentru tehnologiile Motion Xcelerator Turbo Pro și AMD FreeSync Premium Pro asigură un joc fluid și precis, minimizează întârzierile și distrugerea, aducând jocul cât mai aproape de realitate.

Foto 7 Samsung QEQN700BUXUA

Sunet puternic pentru senzații îmbunătățite

Bucurați-vă de sunet luminos și puternic cu Dolby Atmos. Tehnologia de sunet surround OTS Lite folosește sunetul canalului virtual de înălțime pentru a crea un sunet tridimensional care umple spațiul.

Foto 8 Samsung QEQN700BUXUA
Foto 9 Samsung QEQN700BUXUA

Cu adevărat inteligent

Utilizați Smart Things și creați un centru de control pentru dispozitivele inteligente de acasă pe baza televizorului dvs. Samsung. Conectați-vă camera și deschideți aplicația Google Duo pentru a discuta cu prietenii pe ecranul mare. Modul de vizualizare multiplă oferă difuzarea simultană a imaginilor televizorului și smartphone-ului pe un ecran mare.