Culori perfecte datorită sistemului de puncte cuantice





Top 4 caracteristici




Tehnologia punctului cuantic

Acoperire de 100% din gama de culori. Peste 1 miliard de nuanțe.

Sistem HDR cuantic

Realism extrem. Contrast excepțional.

Rafinamentul AirSlim

Designul și stilul rafinat se potrivesc în orice interior modern.

Smart Hub actualizat

Căutare de conținut mai convenabilă și chiar mai mult timp pentru divertisment.




Miliarde de culori bazate pe algoritmi de puncte cuantice

Sistem de puncte cuantice pentru o gamă de culori 100%.

Cufundați-vă în acțiunea de pe ecranul televizorului, bucurându-vă de o vizibilitate perfectă, indiferent de nivelul de luminozitate. Prin absorbția luminii din gama de culori 100%, punctele cuantice transformă razele în nuanțe impecabile, oferindu-le în fiecare zonă de pe ecran.






Gamă extinsă de contrast pentru o vizionare confortabilă

Sistem HDR cuantic

Captând fiecare detaliu și oferind contrast, tehnologia Quantum HDR vă permite să simțiți puterea fiecărui cadru. Pentru o adâncime, luminozitate și detalii îmbunătățite ale negrului, suportul HDR10+ oferă nuanțe dinamice și depășește standardele de calitate.





Noi standarde de stil și rafinament

Design AirSlim

Designul AirSlim stabilește noi standarde de stil în această categorie de ecrane, permițându-vă să asortați televizorul elegant și subțire cu orice interior.





Multe din conținutul tău preferat într-un singur loc

Platformă Smart Hub

Funcțiile actualizate ale Samsung Smart Hub vă oferă mai multe opțiuni atunci când căutați conținut. Petreceți mai puțin timp căutând filmele sau emisiunile pe care le doriți și mai mult timp urmărindu-le pe cele pe care le iubiți cel mai mult.





Procesor rapid și inteligent

Procesor Quantum Lite 4K

Oferind performanțe versatile, procesorul inteligent Quantum Lite 4K optimizează calitatea imaginii și a sunetului. Datorită acestui fapt, imaginea de pe ecran pare cu adevărat vie și obțineți o experiență de vizionare complet nouă.





Ton de culoare îmbunătățit pentru iluminare de fundal pentru contrast sporit

Tehnologie de iluminare dublă

Sistemul unic Dual LED oferă o claritate și un contrast îmbunătățite prin optimizarea nuanțelor de iluminare de fundal pentru fiecare tip de conținut.





Tranziția către lumea divertismentului

Hub de jocuri

Samsung Gaming Hub este centrul de jocuri pe televizoarele inteligente Samsung. Jucați jocuri populare de pe Xbox și alte servicii de top de jocuri în cloud fără a pierde timpul cu descărcarea. Nu ai nevoie nici de consolă. Doar porniți televizorul și jucați.





Jocuri Xbox pe televizoarele Samsung

Xbox Game Pass

Accesați sute de jocuri Xbox pe televizorul inteligent Samsung. Cu Xbox Game Pass, jocurile tale preferate nu mai au nevoie de o consolă separată.





Acțiune lină și imagine clară

Tehnologia Motion Xcelerator

Analizând conținutul și echilibrând imaginea, sistemul Motion Xcelerator ajustează automat netezimea mișcărilor pentru un joc clar și stabil.





TV care acceptă regulile tale de joc

Panoul de setări și modul unghi larg

Oferind un ecran cu raport de aspect 32:9 sau 21:9, televizorul oferă spațiu suplimentar pentru a îmbunătăți experiența de joc. Îmbunătățiți-vă experiența de divertisment selectând instrumentele de care aveți nevoie din panoul de setări. Reglați raportul de aspect, setările căștilor, HDR, FPS, întârziere de intrare și multe altele în timp real.





Sunetul se mișcă ca un obiect pe ecran

Technology Lite (OTS Lite)

Bucurați-vă de acompaniamentul acustic bogat care însoțește subiectul. Difuzoarele orientate în sus oferă o reproducere bogată și creează o prezență de neuitat.





Combinația perfectă de televizor și bară de sunet

Tehnologia Q Symphony

Bucurați-vă de armonia sunetului. Sistemul Q-Symphony oferă echilibrul perfect între difuzoarele televizorului și bara de sunet, astfel încât să beneficiați de experiența de sunet surround perfectă.





Coloana sonoră impecabilă

Sunet adaptiv

Funcțiile Smart TV analizează scena în timp real, optimizând parametrii de sunet și adaptând-o în funcție de condițiile de vizionare.





Soluții ecologice. Management convenabil

SolarCell Remote Solar

Elegantă și inovatoare, telecomanda SolarCell nu necesită baterii de unică folosință. Este alimentat de un panou solar încorporat în panoul din spate.





Design modern.
Linii rafinate

Stand reglabil

Înălțimea televizorului și distanța dintre suporturi pot fi ajustate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Plasați bara de sunet sub televizor sau adaptați televizorul la mediul înconjurător, ajustând înălțimea și lățimea suportului.




Sistem de casă inteligentă pe ecranul televizorului

Programul SmartThings

Datorită programului SmartThings, poți controla de la distanță aparatele din casa ta. Găsiți, conectați și controlați dispozitivele compatibile folosind platforma TV. Hub-ul IoT preinstalat vă oferă mai multe opțiuni fără a fi nevoie de adaptoare suplimentare.





Ecran mare pentru apeluri video

Soluții de conversație video

Bucurați-vă de comunicarea cu cei dragi pe televizorul cu ecran mare. Obțineți acces comod și ușor la Google Duo conectând o cameră externă sau o cameră a dispozitivului mobil și bucurați-vă de apeluri video.




Un ecran pentru mai multe videoclipuri


Vizualizare multiplă cu ecran împărțit

Vizionați videoclipuri de pe smartphone și un film pe televizor în același timp. Activați Multi View și conectați-vă dispozitivul mobil pentru a vizualiza antrenamentul și filmul sau ghidul video și jocul.





Studiați și lucrați de acasă

Loc de muncă confortabil

Utilizați aplicația TV pentru a vă accesa computerul, smartphone-ul sau laptopul de la distanță. Acest televizor inovator este ușor de adaptat la studiu sau la muncă, așa că vă va completa spațiul de lucru.