Culori grațioase. Corp rafinat



Top 4 caracteristici




Culoare dinamică de cristal

Nuanțe uimitoare și culori de detalii vibrante.

Design AirSlim

Design elegant care se potrivește oriunde.

Procesor Crystal 4K

Nuanțe și culori realiste la calitate 4K.

Sistem Smart Hub

O modalitate convenabilă de a căuta și de a gestiona.




Culori delicate și cu adevărat realiste

Tehnologia Dynamic Crystal Color

Cufundă-te într-o imagine redată într-un miliard de nuanțe de culori. Culorile cristaline și dinamice creează un realism extrem și detalii ale obiectelor.


Inainte de

După




Design elegant care se potrivește oriunde

Design AirSlim

Stilul sofisticat al lui AirSlim merge peste tot, deoarece designul este ușor de adaptat la orice mediu.





Nuanțe și culori realiste în 4K

Procesor Crystal 4K

Cele mai recente evoluții permit procesorului Crystal 4K să crească imaginea la 4K, reproducând conținutul la cea mai bună calitate.





Tot conținutul relevant este colectat împreună

Sistem Smart Hub

Platforma Samsung Smart Hub actualizată vă permite să găsiți mai rapid conținutul de care aveți nevoie, astfel încât să aveți mai mult timp pentru a naviga și a vă relaxa.




IMAGINE


Profunzime și culoare senzuală 

Tehnologia de 
îmbunătățire a contrastului

Datorită algoritmilor Contrast Enhancer, fiecare detaliu are un aspect natural și detaliat. Analizând fiecare parte a imaginii, cea mai recentă tehnologie adaptează dinamic setările de contrast și îmbunătățește senzația de profunzime și culoare.


Cele mai mici detalii 

a deveni vizibil

Calitate HDR

Prin creșterea acoperirii gamei de nuanțe, High Dynamic Range (HDR) redă multe culori în detaliu, îmbunătățind vizibilitatea acestora în părțile luminoase și întunecate ale imaginii.







JOCURI

Acțiune lină 
și claritate a imaginii

Fluiditate îmbunătățită a mișcării
cu Motion Xcelerator

Tehnologia Motion Xcelerator analizează conținutul și optimizează ratele de cadre, astfel încât să poți uita de estompare și rupere pentru a te bucura pe deplin de joc.


Răspuns rapid 
la fiecare acțiune

Modul automat 
de latență scăzută (ALLM)

Distrează-te în timp ce te bucuri de joc fără a rupe și a estompa cadrele. Îmbunătățind imaginea și oferind mai mult control cu ​​o latență scăzută, ALLM face fiecare joc imbatabil.


SUNET

Sunetul care
însoțește mișcarea

Technology Lite (OTS Lite)

Bucurați-vă de un acompaniament acustic bogat care urmărește obiectele. Difuzoarele orientate în sus oferă o reproducere bogată și creează o prezență de neuitat.




Combinația perfectă de  televizor și bară de sunet

Tehnologia Q Symphony

Bucurați-vă de armonia sunetului. Sistemul Q-Symphony oferă echilibrul perfect între difuzoarele televizorului și bara de sunet, astfel încât să beneficiați de experiența de sunet surround perfectă.






Coloana sonoră impecabilă

Sunet adaptiv

Funcțiile inteligente ale televizorului analizează scena în timp real, optimizând parametrii de sunet și adaptând-o în funcție de condițiile de vizionare.


PROIECTA

Soluții ecologice.
Management convenabil

SolarCell Remote 
Solar

Elegantă și inovatoare, telecomanda SolarCell nu necesită baterii de unică folosință. Este alimentat de un panou solar încorporat în panoul din spate.

INTELIGENT

Sistem de casă inteligentă
pe ecranul televizorului

Programul SmartThings

Datorită programului SmartThings, poți controla de la distanță aparatele din casa ta. Găsiți, conectați și controlați dispozitivele compatibile folosind platforma TV. Hub-ul IoT preinstalat vă oferă mai multe opțiuni fără a fi nevoie de adaptoare suplimentare.



Ecran mare
pentru apeluri video

Soluție de
videoconferință

Bucurați-vă de comunicarea cu cei dragi pe televizorul cu ecran mare. Obțineți acces comod și ușor la Google Duo conectând o cameră externă sau o cameră a dispozitivului mobil și bucurați-vă de apeluri video.




Studiați și lucrați de
acasă

Loc de muncă confortabil

Utilizați aplicația de pe televizor pentru a vă accesa de la distanță computerul, smartphone-ul sau laptopul. Acest televizor inovator este ușor de adaptat la studiu sau la muncă, așa că vă va completa spațiul de lucru.




Divertisment fără frontiere

Aplicații de divertisment

În fața ta este un spațiu imens de conținut. Vizionați cu plăcere filme Apple TV+, Netflix și Megogo. Aflați mai multe despre sport, educație, jocuri și stil de viață vizionând o mulțime de videoclipuri tematice.