TV Samsung 8000AUXUA

Samsung 8000AUXUA

Culori luminoase și expresive

Cufundați-vă în imagini cu o gamă mai largă de culori. Tehnologia Crystal Display oferă o expresie optimizată a culorii, astfel încât să puteți vedea fiecare detaliu.

Samsung 8000AUXUA
Samsung 8000AUXUA

Calitate impresionantă a imaginii

Calitatea imaginii este îmbunătățită de un singur cip care ajustează culorile, optimizează raportul de contrast ridicat și ajustează HDR.

Vezi poza, nu televizorul

Designul subțire și elegant, fără ramă, vă ține ochii pe ecran. Designul minimalist al televizorului și nicio ramă pe toate cele patru laturi stabilește noi standarde pentru televizoare. Acum puteți experimenta efectul real al imersiei în ceea ce se întâmplă pe ecran.

Samsung 8000AUXUA
Samsung 8000AUXUA

Decorează-ți spațiul cu fotografiile tale preferate

Când plasați fotografia preferată pe ecranul televizorului, aceasta se îmbină elegant în interiorul dvs. Puteți posta un colaj cu mai multe fotografii sau puteți configura un mod de prezentare de diapozitive pentru a vă păstra imaginile mereu proaspete și actualizate.

Jocuri mai repede

Intră în joc mai repede cu tehnologia Game Enhancer, care îți optimizează ecranul, astfel încât tu să ai controlul asupra jocului cu întârzieri abia vizibile ale semnalului. Bucurați-vă de jocuri fluide la maxim, fără estompare de mișcare sau tremurături.

Samsung 8000AUXUA
Samsung 8000AUXUA

Accesați o varietate de conținut cu o singură telecomandă

Tot ce aveți nevoie pentru a obține conținut maxim într-un singur loc. O singură telecomandă simplifică utilizarea, permițându-vă să găsiți rapid conținut prin comutarea între set-top box, consola de jocuri, aplicații și canalele TV.

Funcționează cu AirPlay2

Cu AirPlay 2 încorporat, puteți transmite conținut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Redați cu ușurință videoclipuri, muzică, fotografii și multe altele de pe iPhone, iPad și Mac pe televizorul dvs. Samsung.

Samsung 8000AUXUA

Puteți cumpăra un televizor Samsung 8000AUXUA plasând o comandă pe site-ul nostru web, precum și apelând linia fierbinte 0-800-300-100.