Capodopera în sufrageria ta

Televizorul Samsung QELS03BAUXUA vă va transforma sufrageria într-o galerie de artă. Datorită ecranului mat, orice imagine este vizibilă excelent chiar și sub un unghi mare. Designul modern The Frame transformă televizorul într-un obiect elegant de interior. În modul "Tablou", puteți afișa o selecție a operelor dvs. de artă preferate sau puteți utiliza colecția din galerie.

Фото 1 Samsung QELS03BAUXUA

Ecran mat

Acoperirea specială mată a ecranului vă permite să vă bucurați de imagine în orice lumină. Puteți observa nu doar detaliile fine, ci și textura fiecărui obiect de pe ecran.

Фото 2 Samsung QELS03BAUXUA

Designul ramei de tablou

Designul unic The Frame ajută televizorul să se integreze perfect în interior. Și datorită ramelor interschimbabile, puteți schimba stilul și culoarea încadrării după dorință sau dispoziție (ramele interschimbabile se vând separat). Ramele interschimbabile se fixează ușor cu ajutorul magneților, astfel încât schimbarea lor va fi foarte simplă.

Фото 3 Samsung QELS03BAUXUA

Uitați de ecranul negru

Samsung QELS03BAUXUA poate da viață interiorului dvs. cu modul "Tablou", care transformă ecranul într-o pânză artistică pe care se afișează opere de artă mondială sau fotografii valoroase din colecția dvs. personală.

Фото 4 Samsung QELS03BAUXUA

Deosebit de asemănător cu un tablou

Datorită montajului subțire pe perete, televizorul se potrivește perfect pe perete, iar rama, asemănătoare cu o ramă de tablou, sporește asemănarea cu o pictură. Suportul reglabil vă permite să poziționați televizorul în aceeași poziție în care sunt așezate ramele cu fotografii pe masa dvs. Adăugați efectul mat fundalului și Samsung QELS03BAUXUA va fi de nerecunoscut de o fotografie mare. Alegeți unul dintre cele 5 fundaluri mate și 16 culori pentru a obține o capodoperă perfectă.

Фото 5 Samsung QELS03BAUXUA
Фото 6 Samsung QELS03BAUXUA

Reproducere culori cu o acuratețe de 100%

Tehnologia QLED permite afișarea pe ecran a peste un miliard de culori și nuanțe, care fac imaginea incredibil de vie și realistă. Cea mai mare precizie în reproducerea culorilor oferă senzații de neuitat în timpul vizionării. Culori bogate, profunde, iar bogăția incredibilă a nuanțelor și a semitonurilor transformă evenimentele de pe ecran în realitate și vă fac să fiți participant direct la fiecare scenă.

Telecomanda viitorului este disponibilă chiar acum

Telecomanda SolarSell Remote cu un panou solar integrat pe partea din spate vă ajută să renunțați la baterii. Acum puteți controla conținutul și setările fără a vă mai face griji în privința înlocuirii bateriilor. управлять контентом и настройками и забыть о смене элементов питания.

Фото 7 Samsung QELS03BAUXUA

Sunet puternic și vibrant

Tehnologia sunetului spațial OTS Lite utilizează sunet virtual din canalul superior și oferă o experiență sonoră tridimensională care amplifică de mai multe ori efectul de imersiune. Tehnologia Q Symphony permite redarea sunetului simultan pe difuzoare și pe soundbar cu o sincronizare precisă.

Фото 8 Samsung QELS03BAUXUA