Culori impecabil de vibrante

Tehnologia OLED, bazată pe pixeli cu auto-iluminare, și procesorul avansat α9 Gen 5 îmbunătățesc saturația și profunzimea culorilor, oferind cu până la 30% mai multă luminozitate. Drept urmare, defectele de redare a culorilor sunt corectate, iar nuanțele estompate, inexpresive, se transformă în culori strălucitoare și vibrante.

Foto 1 LG OLEDG26LA

Procesor inteligent α9 Gen 5

Puternicul procesor α9 AI optimizează imaginea și sunetul pentru o experiență de redare fără cusur. Procesorul analizează conținutul conținutului și condițiile de mediu și ajustează claritatea, claritatea și luminozitatea imaginii din orice sursă, aducând-o cât mai aproape de standardele OLED.

Foto 2 LG OLEDG26LA

Mai multă claritate și contrast

Pixelii iluminați automat oferă o calitate de neegalat a imaginii și sporesc fidelitatea culorilor, detaliile și contrastul pe ecran. Acum, chiar și în zonele întunecate, detaliile care anterior puteau fi trecute cu ușurință cu vederea sunt clar vizibile.

Foto 3 LG OLEDG26LA

Mai multe culori solide

Advanced Dynamic Tone Mapping Pro împarte ecranul în 5.000 de zone și optimizează claritatea și culoarea pentru fiecare segment în mod individual, oferind detalii superioare, saturație, contrast și profunzime în orice scenă.

Foto 4 LG OLEDG26LA

Imersiune totală în conținut

Procesorul α9 Gen 5 AI convertește sunetul pe 2 canale în sunet virtual pe 7.1.2 canale. Tehnologia inteligentă Dolby Vision IQ optimizează calitatea imaginii pe baza genului de conținut și a condițiilor de iluminare ambientală. Iar Dolby Atmos amplifică experiența vizuală de multe ori, creând o experiență audio captivantă.

Foto 5 LG OLEDG26LA

Control inteligent cu ThinQ AI

Tehnologia LG ThinQ AI vă va face viața mult mai convenabilă. Controlați setările și conținutul TV cu comenzi vocale clare și configurați profiluri individuale pentru a obține recomandări bazate pe lista anterioară de vizionare. Puteți chiar să preluați controlul asupra ecosistemului Home IoT cu ThinQ.

Foto 6 LG OLEDG26LA
Foto 7 LG OLEDG26LA

Design elegant

LG OLEDG26LA este închis într-un cadru laconic subțire. Cu un suport elegant și linii simple, acest televizor este simbolul stilului minimalist și se integrează perfect în orice cameră.

Mai mult conținut pentru casa ta

Cu acces ușor la aplicații și servicii de streaming populare, cum ar fi Apple TV+, LG Channels, Netflix, Amazon Prime și multe altele, puteți găsi rapid conținut pentru toate gusturile și puteți petrece o seară urmărind filmul sau serialul preferat la o calitate excelentă.

Foto 8 LG OLEDG26LA

Lume virtuală realistă

Dolby Vision Gaming 4K la 120 Hz și sunetul surround puternic vă aduc emoții incredibile în timpul jocurilor cu ritm rapid. Minimizarea decalajului de intrare și sincronizarea completă a scenariilor de joc cu experiențele din viața reală oferă experiențe de joc uimitoare. Suportul VRR și timpul de răspuns de 0,1 ms asigură o înaltă definiție și o grafică netedă. Compatibil cu NVIDIA G-Sync, AMD FreeSync Premium garantează o experiență de joc stabilă, fără rupere sau înghețare.

Foto 9 LG OLEDG26LA