Îngrijire și dezinfecție inteligentă zilnică



AVANTAJE

Prospetime si igiena

Haine sigure și proaspete
pentru uz zilnic.

Soluții moderne de îngrijire

Îngrijire eficientă a îmbrăcămintei
datorită sistemului de control AI.

Combinație cu interiorul

Design elegant pentru
o unitate armonioasă cu ceilalți.



Prospețimea și igiena hainelor

Tehnologia JetSteam


Păstrează-ți hainele proaspete și impecabil curate. La utilizarea funcției de dezinfecție este activat sistemul JetSteam, care distruge 100% din acarienii de praf, precum și 99,9% dintre viruși și bacterii. Tehnologia Wrinkle Care combină beneficiile sistemelor JetAir și JetSteam pentru a netezi ridurile. În plus, datorită sistemului JetSteam, mirosurile și substanțele periculoase sunt îndepărtate.




Soluții moderne de îngrijire

Control inteligent AI

Ai grijă de hainele tale eficient cu AI Control. Tehnologia AI Pattern îți amintește preferințele, oferind setări personalizate și afișând cele mai frecvent utilizate moduri. Funcția Auto Cycle Link, care analizează modul de curățare setat, vă va ajuta să alegeți modul optim de uscare.

Combinație cu interiorul

Personalizare

Design elegant pentru o unitate armonioasă cu ceilalți. Posibilitatea de personalizare iti permite sa dai aparatului un aspect unic prin alegerea unui panou din 3 materiale propuse si 6 nuante.





Neutralizarea mirosurilor

Filtru de deodorizare

Dezodorizarea în interiorul dulapului va ajuta la păstrarea hainelor proaspete. Filtrul de deodorizare captează și neutralizează mirosurile de la îmbrăcăminte și previne mirosurile nedorite și remurdărirea. Filtrul deodorant neutralizează 99% din mirosuri, inclusiv curățătorie chimică, tutun, transpirație și carne prăjită.








Cea mai bună opțiune de dezumidificare

Sistem AI Dry

Datorită senzorului de umiditate și tehnologiei AI Dry, hainele se usucă rapid și în cele mai bune condiții. Monitorizarea constantă a conținutului de umiditate al hainelor permite sistemului să determine cât de uscate sunt hainele și cât timp durează uscarea lor. Astfel, hainele tale spalate se vor usca in cele mai bune conditii si cat mai repede.






Curățarea articolelor lungi

Zona de uscare pentru haine lungi

Este convenabil să curățați lucrurile lungi, deoarece există o zonă separată pentru ele. Dulapul AirDresser are un compartiment lung special conceput pentru haine, care facilitează curățarea și uscarea rochiilor, jachetelor sau palturilor. Înălțimea părții stângi a dulapului este de 143 cm, ceea ce vă permite să plasați lucrurile cu 20 cm mai lungi decât pe cealaltă parte a dulapului.


Tehnologiile JetAir și AirHanger

Mirosurile și praful sunt îndepărtate eficient nu numai de la suprafață, ci și din interiorul hainelor. Tehnologia Jet Air oferă jeturi puternice de aer, în timp ce Air Hangers menține aerul să curgă în interior. Direcționând jeturile în sus și în jos, sistemul înmoaie și îndepărtează chiar și murdăria veche. În plus, tehnologia se caracterizează prin niveluri scăzute de zgomot și vibrații.



Sistem de autocurățare


Păstrarea perfect curată a interiorului aparatului cu abur este ușor cu tehnologia Self Clean. Sistemul dezodorizează, dezinfectează și elimină apa pentru a menține dispozitivul să funcționeze eficient. Tehnologia combina actiunea aburului, aerului si a temperaturii ridicate, astfel incat nu ai nevoie de un detergent agresiv sau specific. În plus, cuptorul cu abur vă va anunța automat după 40 de cicluri despre necesitatea curățării.


Menținerea aerului uscat


Nu aveți nevoie de un dezumidificator suplimentar pentru a vă îngriji hainele. Deschideți ușa dulapului și utilizați funcția de dezumidificare, iar aparatul va atrage umezeala și va elimina aerul uscat. Astfel vei asigura conditii ideale in camera pentru depozitarea hainelor.