Perete dublu

Stratul interior păstrează căldura înăuntru, iar cel extern rămâne rece la atingere. Astfel, fiebătorul este sigur pentru copii în cazul unui contact accidental. Această tehnologie economisește energie și protejează împotriva arsurilor.

Фото 1 AENO EK4
Фото 2 AENO EK4

Apa nu intră în contact cu plasticul

Apa fiartă este sigură pentru băut, are un gust și un miros plăcut. Interiorul din oțel inoxidabil fără sudură este rezistent la coroziune, puternic și nu conține compuși BPA. Fierbătorul se poate curăța ușor în interior

12.000 + cicluri de fierbere

Compania britanică Strix - cel mai mare producător de termostate și grupuri de contact pentru fierbătoare asigură peste 12.000 de cicluri de fierbere, conform testelor interne ale companiei.

Фото 3 AENO EK4
Фото 4 AENO EK4

Oprire automată

Fierbătorul se oprește automat la fierbere, în cazul în care nu este suficientă apă sau când este ridicat de pe baza sa. Contactul electric este ascuns sub un garnet de cauciuc, care previne intrarea prafului și a apei.

Bază cu rotație de 360°

Pentru o utilizare ușoară, baza electrică rotativă permite utilizarea ceainicului în orice direcție necesară.

Фото 5 AENO EK4
Фото 6 AENO EK4

Organizator pentru cablu

Datorită compartimentului special de la baza, cablul va fi ușor de reglat și de depozitat, astfel încît fierbătorul va arăta întotdeauna ordonat în bucătăria ta.

Filtru din inox

Filtrul din oțel inoxidabil este conceput pentru o utilizare nelimitată.

Фото 7 AENO EK4
Фото 8 AENO EK4

Indicator LED

În timpul funcționării butonul fiebătorului este iluminat de un indicator LED.

Finisaj plăcut la atingerea

Partea exterioară a fierbătorului este confecționată dintr-un material special, antiderapant și plăcut la atingere. Perfect din punct de vedere al designului și funcționalității.

Фото 9 AENO EK4