Aspirator portabil și puternic

Aeno SC3 este un aspirator cu acumulator, perfect adaptat nevoilor casnice. Utilizatorul poate alege între o variantă de dimensiune completă și una compactă. Puterea de aspirație este de 28.000 de Pa, ceea ce asigură îndepărtarea perfectă a murdăriei chiar și de pe suprafața covorului. Autonomia de 45 de minute oferă o perioadă suficientă pentru a curăța mai multe camere, iar atunci când bateria se termină, aspiratorul poate fi plasat în slotul stației de încărcare de perete, unde se va reîncărca rapid și fără a deranja pe nimeni. Capacitatea recipientului pentru praf este de 500 ml, suficient pentru a colecta o cantitate semnificativă de murdărie, fără a fi nevoie să-l golești prea des.

Фото 1 Aeno SC3
Фото 2 Aeno SC3

Perie electrică turbo

În dotare, rolul cheie îl joacă peria turbo, menită să ofere viteza și eficiența necesare, indiferent cât de multă murdărie este în jur. Motorul electric propriu furnizează o putere impresionantă de aspirație și permite îndepărtarea celor mai dificile elemente de curățat - păr și blană. Uitați de aspiratoarele care se blocau sub influența acestora - acum puterea de aspirație va fi întotdeauna stabilă.

Display digital

Pentru un control mai eficient, producătorul l-a echipat cu un display cu ajutorul căruia puteți urmări nivelul de încărcare rămas și să determinați care mod este activ în timp real. Monitorizare rapidă a indicatorilor, curățare accelerată, rezultat eficient. Nu mai pierde timp prețios cu aspirarea, ci concentrează-te asupra altor activități importante din viața ta.

Фото 3 Aeno SC3

Funcționalitate maximă

Descoperă aspiratorul perfect pentru nevoile tale! Cu ajutorul perilor incluși în kit-ul de accesorii, poți curăța cu ușurință orice suprafață - de la covor, la podea și lemn. Modelul este dotat cu articulații mobile, pentru a ajunge fără efort și în cele mai îndepărtate colțuri ale camerei. Indiferent că îl folosești în apartament, birou sau mașină, cu doar câteva mișcări, poți transforma acest aspirator într-un format portabil și să-l iei cu tine oriunde ai nevoie. Nu mai pierde timp prețios curățând cu dispozitive ineficiente - alege aspiratorul care îți oferă maximul de funcționalitate!

Фото 4 Aeno SC3

Construcție ultralight

Modelul portabil este bun prin faptul că chiar și în varianta sa de dimensiuni complete, cântărește mai puțin decât alte tipuri de aspiratoare. Greutatea Aeno SC3 este doar de 1,4 kg, ceea ce îl face foarte ușor în utilizare. Cu balansul său perfect și mânerul ergonomic, veți putea efectua manevrele cele mai dificile cu ușurință și fără a vă simți obosiți. În plus, asamblarea și dezasamblarea componentelor durează câteva minute, astfel încât vă puteți concentra asupra curățării, în loc să pierdeți timp cu montarea dispozitivului.

Фото 5 Aeno SC3
Фото 6 Aeno SC3

Filtru lavabil

Filtrul lavabil MIF reprezintă baza unei separări de calitate a prafului și îl reține în diferite etape pe parcursul trecerii sale prin sistem. Cu Aeno SC3, curățenia este simțită nu doar la suprafețe - aerul nu conține praf care s-ar putea depune în căile respiratorii ale oamenilor. După un ciclu de curățare, filtrul poate fi spălat cu ușurință sub jetul de apă, iar după ce se usucă este din nou gata de utilizare.

Perie turbo cu iluminare

Cu Aeno SC3, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la curățarea colțurilor întunecate. Kit-ul de accesorii vine cu o perie motorizată care vă oferă un confort maxim în timpul curățeniei. Iluminarea cu elemente LED oferă suficientă lumină pentru a vă permite să vedeți bine chiar și în cele mai întunecate porțiuni ale casei dvs. Cu peria turbo cu iluminare, veți avea o experiență de curățare eficientă și ușoară.

Фото 7 Aeno SC3