Autonomie

Descoperă libertatea de a curăța fără întrerupere cu aspiratoarele fără fir AENO! Uită de grija încărcării, deoarece acestea pot funcționa până la 45 de minute pe o singură încărcare! Imaginează-ți cum poți curăța o întreagă cameră în acest timp, fără a fi nevoit să întrerupi munca pentru a încărca aspiratorul. Astfel această autonomie generoasă este suficientă pentru a curăța o locuință de dimensiuni standard, cum ar fi un apartament cu două camere.

Фото 1 AENO SC1
Фото 2 AENO SC1

Ușor

Cu o greutate de doar 1.4 kg, acest aspirator ușor îți oferă o experiență de curățare fără stres, combinată cu mânerul ergonomic și echilibrarea corectă a dispozitivului. În plus, această caracteristică inovatoare reduce oboseala în mâini și îți permite să te concentrezi pe munca de curățare.

Manevrabil

Ideal pentru curățarea zonelor greu accesibile. Cu acest aspirator, este ușor să manevrezi în timpul curățeniei. Design-ul funcțional permite schimbarea ușoară a unghiului de curățare de la 90 la 180 grade cu un efort minim, iar aspiratorul poate fi controlat cu ușurință chiar și cu o singură mână. Peria curăță eficient podeaua sub și în jurul mobilei, în colțuri și în alte zone greu accesibile.

Фото 3 AENO SC1
Фото 4 AENO SC1

Perie turbo electrică

Peria este dotată cu un motor electric separat, care asigură o viteză mare de rotație pentru o curățare eficientă a diferitelor tipuri de suprafețe și covoare.

Iluminare LED

Cu această inovație, acum puteți vedea praful și murdăria care altfel ar fi ascunsă sub mobilă sau în colțuri întunecate. Iluminarea LED face ușor de curățat chiar și camaerele cu o luminozitate slabă sau seara, astfel încât să puteți fi sigur că ați acoperit fiecare colțișor al casei.

Фото 5 AENO SC1
Фото 6 AENO SC1

Filtru lavabil MIF

Curățați filtrul sub jetul de apă și lăsați-l să se usuce. Astfel, aspiratorul dumneavoastră va fi întotdeauna pregătit pentru următoarea sesiune de curățenie!

Putere constantă de aspirare

Curățați fără întrerupere chiar și atunci când sacul de praf este plin, cu o putere de aspirare constantă puteți termina curățenia eficient până la final.

Фото 7 AENO SC1
Фото 8 AENO SC1

O curățare ușoară a recipientului

Curățarea este foarte ușoară, trebuie doar să aruncați praful din recipient în coșul de gunoi.