Păstrați-vă casa curată și uscată cu RoboRock

Aspiratorul vertical RoboRock Dyad Aspiratorul vertical fără fir vă ajută să vă curățați rapid casa. Duza unică cu trei role face posibilă îndepărtarea rapidă și eficientă a murdăriei și bălților de pe podea. Bateria puternică garantează până la 35 de minute de curățare fără fir. Iar sistemul inteligent de alertă vocală vă va spune când trebuie să goliți rezervorul sau să reîncărcați bateria.

Fotografie 1 Aspirator umed și uscat RoboRock Dyad
Foto 2 Aspirator umed și uscat RoboRock Dyad

Fără bălți, fără murdărie

Peria cu role de înaltă performanță curăță complet lichidul vărsat de pe podea: rolele se rotesc, absorb umezeala și îndepărtează murdăria, sistemul special DyadPower aspiră apa murdară și o trimite în recipient. Aspiratorul umed și uscat RoboRock Dyad lasă în urmă o suprafață uscată și curată.

Curățare automată a periei

Nu mai târâi un mop murdar pe podea. Sistemul unic curăță rolele periei în timpul procesului de curățare, oferind un rezultat mai bun și mai eficient. La urma urmei, rolele curate colectează murdăria de pe suprafață și nu o transportă prin cameră.

Foto 3 Aspirator umed și uscat RoboRock Dyad
Foto 4 Aspirator umed și uscat RoboRock Dyad

Mai multe videoclipuri - rezultate mai bune

Peria principală RoboRock constă din trei role: o rolă principală largă și două role mici din spate. Peria se deplasează ușor și ușor pe suprafață și îndepărtează chiar și murdăria uscată de pe podea, absoarbe laptele vărsat, cafeaua sau sucul, adună firimituri și resturi.

Manevrabilitate excelenta

Două role mici pe partea laterală a periei îi asigură o permeabilitate excelentă și o manevrabilitate ridicată: peria alunecă cu ușurință pe suprafață, se întoarce și evită obstacolele, colectând eficient toată murdăria și resturile din calea sa.

Fotografie 5 RoboRock Dyad Aspirator umed și uscat
Foto 6 Aspirator umed și uscat RoboRock Dyad

Curățarea docului

Puneți aspiratorul pe stația de andocare și activați curățarea rolelor și nu va trebui să petreceți timp cu întreținerea. Rolele sunt curățate rapid de murdărie, în timp ce apa murdară și resturile sunt trimise în container. Tot ceea ce vă este necesar este să curățați recipientul cu apă murdară.

Murdăria nu are nicio șansă

Datorită senzorului de înaltă precizie și afișajului intuitiv, veți ști întotdeauna cu ce problemă aveți de-a face. Aspiratorul determină automat gradul de murdărie al pardoselilor și vă informează despre acesta cu ajutorul indicatorului de pe afișaj. Atunci când petele persistente trebuie abordate, sistemul de curățare adaptiv activează fluxul de apă și aspirația puternică.

Foto 7 Aspirator umed și uscat RoboRock Dyad
Fotografie 8 RoboRock Dyad Aspirator umed și uscat

Sfaturi informative

Aspiratorul umed și uscat RoboRock Dyad vă va spune de ce are nevoie. Cu mesajele vocale, nu veți rata momentul în care bateria trebuie reîncărcată sau când este timpul să goliți coșul de gunoi.

Mai mult de o jumătate de oră fără reîncărcare

Aspiratorul umed și uscat RoboRock Dyad funcționează cu o singură încărcare timp de până la 35 de minute și în acest timp poate curăța aproximativ 280 de metri pătrați. zonă. Recipientul de apă curată de 850 ml și recipientul de apă murdară de 620 ml nu vor avea nevoie de atenția ta prea des.

Fotografie 9 RoboRock Dyad Aspirator umed și uscat