Încălzitor inteligent SmartMi

Încălzitorul SmartMi Convector Heater 1 Încălzitorul inteligent de aer se va asigura că casa dumneavoastră este întotdeauna caldă și confortabilă. Puterea dispozitivului este suficientă pentru a încălzi rapid o cameră de până la 20 mp. Controlul tactil convenabil, capacitatea de comunicare la distanță, designul modern subțire și securitatea dublă oferă un nou nivel de confort și siguranță pentru utilizator.

Foto 1 Încălzitor cu convector SmartMi 1 Smart
Foto 2 Încălzitor cu convector SmartMi 1 Smart

Cald, dar nu uscat

SmartMi Convector Heater 1 Smart funcționează pe principiul încălzirii prin convecție: aerul cald se ridică, forțând aerul rece să se scufunde pe podea. Există o diferență de presiune, care creează o microcirculație moale a maselor de aer. SmartMi nu usucă aerul din cameră, nu creează curenți sau curenți puternici. O atmosferă plăcută și confortabilă domnește în camera ta.

Control prin MiHome

SmartMi Convector Heater 1 Smart acceptă controlul de la distanță prin aplicația mobilă MiHome. Setați de la distanță temperatura de la 16 la 32 de grade și porniți încălzitorul, iar când veniți acasă vă veți găsi într-o cameră încălzită.

Foto 3 Încălzitor cu convector SmartMi 1 Smart

Menținerea inteligentă a temperaturii

Senzorii încorporați în carcasa SmartMi Convector Heater 1 controlează temperatura din cameră cu mare precizie. De îndată ce temperatura atinge valoarea setată de dvs., încălzitorul se va opri automat și se va porni după ce temperatura din cameră scade. SmartMi menține un microclimat confortabil și economisește energie.

Foto 4 Încălzitor cu convector SmartMi 1 Smart

Încălzire puternică

Elementul de încălzire din fier, crom și aluminiu se încălzește instantaneu după pornire și începe imediat să degaje căldură. Aerul cald trece printr-o grila cu forma speciala si este distribuit uniform in intreaga incapere. În câteva minute de la pornire, veți simți că încăperea s-a mai cald.

Foto 5 Încălzitor cu convector SmartMi 1 Smart

Protecție împotriva umezelii

Gradul de protecție IPX4 vă permite să amplasați încălzitorul SmartMi Convector Heater 1 Smart în încăperi cu umiditate ridicată. Puteți instala în siguranță convectorul în baie și nu vă faceți griji că picăturile de apă vor pătrunde înăuntru.

Foto 6 Încălzitor cu convector SmartMi 1 Smart
Foto 7 Încălzitor cu convector SmartMi 1 Smart

Protecție împotriva supraîncălzirii și a căderii

Senzorul de temperatură încorporat oprește automat alimentarea convectorului atunci când temperatura internă depășește 95°C. Un senzor de basculare separat oprește convectorul atunci când carcasa este înclinată mai mult de 45°.

Ecran tactil

Afișajul tactil convenabil de pe carcasă oferă informații actualizate despre temperatura și umiditatea din cameră. O atingere este suficientă pentru a schimba temperatura. Trei setări de luminozitate a afișajului vă permit să vedeți citirile clar în orice lumină din cameră.

Foto 8 Încălzitor cu convector SmartMi 1 Smart

Spatiu minim - confort maxim

Grosimea carcasei SmartMi Convector Heater 1 Smart este de numai 9 cm. Designul laconic și elegant ajută încălzitorul să se integreze în interiorul oricărei încăperi. Mânerele confortabile pe laterale și greutatea dispozitivului de doar 6,4 kg asigură deplasarea confortabilă a convectorului în jurul casei.

Foto 9 Încălzitor cu convector SmartMi 1 Smart