OPPO deschide noi terenuri

Cu un sistem inteligent cu 3 camere și o gamă largă de filtre și moduri, OPPO A16 face fotografii uimitoare. Bateria de 5000 mAh asigură o încărcare pentru întreaga zi și oferă o senzație de libertate în orice situație. Ecranul mare HD+ cu tehnologie de protecție a ochilor oferă o experiență de vizionare uimitoare.

Fotografie 1 OPPO A16

Design elegant

Cu doar 8,4 mm subțire și 190 g, carcasa 3D cu margini curbate se potrivește confortabil în mână și duce confortul utilizatorului la un nivel cu totul nou. Finisajul mat anti-amprentă de pe spate strălucește ușor în lumină, oferind OPPO o personalitate distinctă și unicitate.

Foto 2 OPPO A16

Confort și grijă la fiecare vizionare

Ecranul HD+ de 6,52 inchi cu tehnologie de protecție a ochilor AI vă asigură că nu vă veți simți obosit chiar și după ore întregi de navigare sau conversație online. Ecranul se adaptează la iluminare și își amintește setările de luminozitate pentru a crea cele mai confortabile și sigure condiții pentru ochi de fiecare dată când vizionați.

Trei camere pentru fotografii profesionale

Camera principală cu unghi larg de 13 MP și 80 de grade, în colaborare cu camera macro de 2 MP și camera de adâncime de 2 MP, poate crea adevărate capodopere ale fotografiei mobile. Algoritmii avansați AI și setările ultra-precise pentru fiecare cameră asigură imagini clare și bogate în orice condiții.

Foto 4 OPPO A16

Există un motiv să zâmbești

Cu o cameră frontală de 8 MP, toate selfie-urile tale merită să fie numite uimitoare. Algoritmul de înfrumusețare îmbunătățit de AI îmbunătățește și uniformizează nuanța pielii, evidențiind frumusețea ta naturală, surprinzând farmecul celor mai bune momente în fiecare fotografie de selfie.

Foto 5 OPPO A16
Fotografie 1 OPPO A16

Găsiți întotdeauna filtrul potrivit

Nu-ți fie frică să experimentezi, arată-ți creativitatea cu mai multă îndrăzneală. OPPO A16 are 15 filtre din care să aleagă, inclusiv 7 noi, pentru a transforma fiecare fotografie într-o operă de artă unică.

Foto 6 OPPO A16

Încărcați pentru întreaga zi

O baterie puternică de 5000 mAh oferă peste 21 de ore de streaming pe YouTube fără întrerupere. Și doar 5% încărcare și modul Super Power Saving garantează încă 1,84 ore de convorbire. Modul Super Nighttime Standby reduce consumul de energie cu 1,21% seara pentru a maximiza durata de viață a bateriei.

Foto 7 OPPO A16

Tehnologie de încărcare sigură

Lăsați OPPO A16 la o încărcare peste noapte și nu vă faceți griji că acesta vă va deteriora smartphone-ul. Încărcarea peste noapte optimizată prin inteligență artificială asigură că încărcarea peste noapte a bateriei este sigură, iar controlul temperaturii previne supraîncălzirea smartphone-ului în timpul încărcării.

Impecabil

Procesorul puternic MediaTek Helio G35 octa-core de până la 2,3 GHz oferă o îmbunătățire a performanței și un avantaj de timp de până la 18%. Datorită capacității crescute de memorie, obțineți o încărcare super-rapidă și o performanță stabilă a sistemului sub orice sarcină.

Foto 9 OPPO A16