Fii un profesionist foto mobil

Noul model de telefon OPPO Reno7 se adresează utilizatorilor care așteaptă performanțe ridicate de la dispozitiv. O caracteristică distinctivă a devenit o optică superb gândită, care vă permite să realizați adevărate capodopere ale fotografiei. Camera selfie cu senzor IMX709 și efect bokeh și HDR va face portretele de succes, indiferent de circumstanțe. Un dispozitiv compact, în stil retro cu aspect de piele, adaptat celor mai grele sarcini: crearea de conținut și jocuri. Și asta înseamnă că tehnica va face față oricărei provocări!

Fotografie 1 OPPO Reno7

Pompat frontala

Pe baza echipamentelor Sony, echipa OPPO a dezvoltat senzorul IMX709. Această optică emblematică este încorporată în camera frontală, datorită căreia devine mai sensibilă la lumină. Senzorul RGBW funcționează pe pixeli albi care captează lumina cu 60% mai bine. HDR în modul selfie desenează bine toate detaliile. Încețoșarea bokeh procesează în mod natural fundalul, făcându-vă să ieși în evidență în imagine. Retușarea portretelor atinge un nou nivel: 390 de puncte de recunoaștere, 8 instrumente, 100 de niveluri de ajustare, șabloane individuale.

Fotografie 2 OPPO Reno7

Optică puternică a camerei principale

Camera triplă cu inteligență artificială vă va permite să realizați orice idei creative privind fotografierea și filmarea video. Un obiectiv principal de 64 MP este completat de o microcamera de 2 MP și un senzor de adâncime de 2 MP. Veți putea să faceți fotografii în orice lumină, să fotografiați până la 30x, să utilizați modul Flash Snapshot cu mai multe cadre. Fără limite pentru adevărata creativitate!

Foto 3 OPPO Reno7

Design retro cu textura de piele

Aspectul OPPO Reno7 este realizat cu accent pe textura excelentă, imitând un strat de piele. Este plăcut nu numai vizual, ci și tactil. Calitatea premium a carcasei exterioare este asigurata de fibra de sticla, care a devenit baza pielii artificiale. Producătorul a testat dispozitivul de 200.000 de ori pentru frecare cu blugi, de 10.000 de ori pentru cauciuc, de 5.000 de ori pentru contactul cu alcoolul. Dispozitivul ultrasubțire cu o greutate de 175 g și 7,49 mm grosime este echipat cu un LED Orbit Light care vă anunță apelurile și mesajele.

Fotografie 4 OPPO Reno7

Răspuns instantaneu la comenzi

AI ​​System Booster vă oferă aceeași creștere a performanței pe care o puteți simți atunci când utilizați dispozitivul: tranziții ușoare ale interfeței, încărcare rapidă a aplicațiilor și consum redus de energie. Un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 680 de 6 nm, RAM extensibilă de până la 5 GB ROM și 128 GB spațiu de stocare formează o bază de înaltă performanță pentru orice proces.

Foto 5 OPPO Reno7
Foto 6 OPPO Reno7

Capacitate optimă a bateriei

Tehnologia de încărcare rapidă Supervooc 33W și bateria mare de 4500mAh au devenit tandemul perfect. Cu această combinație, veți avea întotdeauna suficientă taxă pentru a rezolva toate problemele curente, a organiza o întâlnire online în afara casei, a juca după o zi plină. 5 minute de alimentare cu energie vor oferi 100 de minute de vizionare video, iar în doar 15 minute încărcarea va ajunge deja la 32%.

Matrice de afișare AMOLED

Ecranul cu un display super sensibil cu o rată de eșantionare de 180 Hz se bazează pe o matrice AMOLED. Rata de reîmprospătare de 90 Hz, culori strălucitoare suculente (16,7 milioane), rezoluție FHD + (2400 × 1080) - aceste trei balene au devenit baza pentru formarea unei imagini ideale. Producătorul a avut grijă, de asemenea, de organele dumneavoastră vizuale reducând intensitatea radiației cu spectru albastru. Sticla de protecție GG5 nu va permite formarea de așchii și zgârieturi.

Foto 7 OPPO Reno7

Rezistenta maxima a carcasei

Echipamentul a trecut un test în 6 etape pentru durabilitate și capacitatea de a menține performanța în toate condițiile. Două teste de cădere de la diferite înălțimi, un test pentru calitatea întreținerii semnalului, contactul cu radiațiile, teste climatice, carcasă impermeabilă. Conform rezultatelor tuturor experimentelor, smartphone-ul OPPO Reno7 s-a arătat în cel mai bun mod. Butonul de pornire poate rezista la 500.000 de activări. Evaluarea IPX4 a testat 28.000 de micropicături. Telefonul rezistă la condiții de umiditate ridicată și temperatură timp de 14 zile.

Foto 8 OPPO Reno7
Foto 9 OPPO Reno7

Caracteristici de joc

Jucătorii se pot scufunda în siguranță în joc fără a fi distrași de factori externi - modul de focalizare al jocului va ajuta în acest sens. De asemenea, vă vine în ajutor un algoritm de stabilizare a cadrului care, la sarcini mari, trece la acțiuni care împiedică supraîncălzirea și mențin viteza normală. Bucurați-vă de aplicațiile preferate.

Platforma ColorOS 12

Folosind capacitățile sistemului de operare ColorOS 12, puteți controla dispozitivul folosind gesturi. Un senzor special împiedică oprirea ecranului în timp ce îl priviți. Dacă mai multe persoane se află lângă ecran, notificările vor fi ascunse. Traducătorul de ecran încorporat se concentrează pe 105 limbi. Algoritmii de criptare siguri și securizați previn scurgerea datelor personale.

Fotografie 10 OPPO Reno7