Iluminare elegantă și confortabilă de la Yeelight

Plafoniera Yeelight C2001, cu algoritmi de iluminare naturală similară soarelui, oferă o lumină confortabilă și creează o atmosferă plăcută în locuință. Lustra este încapsulată într-o carcasă subțire și elegantă, potrivindu-se perfect în orice interior. Aceasta poate fi controlată de la distanță prin intermediul unei aplicații și acceptă controlul vocal. Datorită reglării parametrilor de iluminare, veți putea găsi întotdeauna soluția perfectă pentru orice situație.

Фото 1 Yeelight C2001

Modul de iluminare solară

Lustra inteligentă Yeelight C2001 ia în considerare ora curentă și ajustează luminozitatea și temperatura de iluminare pentru a imita iluminarea naturală a soarelui pe parcursul zilei. Bucurați-vă de răsărituri strălucitoare și apusuri romantice alături de Yeelight.

Фото 2 Yeelight C2001

Iluminare personalizată

Puteți ajusta întotdeauna luminozitatea și temperatura de culoare între 2700 și 6500K, pentru a obține cea mai confortabilă iluminare în cameră în orice situație. Pentru relaxare și odihnă la sfârșitul zilei, este recomandat să alegeți o lumină caldă și ușor gălbuie, în timp ce pentru o muncă eficientă, optați pentru o iluminare rece și luminoasă.

Фото 3 Yeelight C2001

Index ridicat de redare a culorilor

Cu un indice de redare a culorilor Ra95, lustra Yeelight C2001 păstrează strălucirea și naturalitatea culorilor naturale, fără a le distorsiona, așa cum fac iluminările de calitate slabă.

Фото 4 Yeelight C2001

Integrare ușoară în sistemul de casă inteligentă

Integrați lustra Yeelight C2001 în sistemul de casă inteligentă și conectați-o la diferite scenarii în care sunt implicate și alte dispozitive. Lustra acceptă controlul la distanță prin intermediul aplicației și controlul vocal prin Siri, Alisa, Alexa.

Фото 5 Yeelight C2001 Фото 6 Yeelight C2001