Ninebot KickScooter MAX G30

Fotografie 1 Ninebot_KickScooter_MAX_G30P

Transport ideal in oraș

Ninebot KickScooter MAX G30P este un vehicul incredibil de mobil, excelent pentru a vă deplasa în zonele urbane. Datorită acestui scuter poți fi în timp peste tot, uitând pentru totdeauna de ambuteiajele. Manevrabilitatea ridicată va face posibilă circulația pe străzi înguste și trotuare, iar un design special vă va permite să pliați rapid scuterul pentru o depozitare și un transport mai confortabil.

Fotografie 2 Ninebot_KickScooter_MAX_G30P

Motor puternic

Modelul este echipat cu un motor electric modern de 350 W. Cu el, scuterul accelerează până la 30 km/h, ceea ce este suficient pentru a ajunge rapid și, cel mai important, în siguranță la destinație. În același timp, vehiculul depășește cu ușurință pante de până la 20 de grade, ceea ce face posibilă deplasarea cu încredere chiar și în afara drumului.

Fotografia 3 Ninebot_KickScooter_MAX_G30P
Fotografie 4 Ninebot_KickScooter_MAX_G30P

Baterie mare

Trotineta se bazează pe o baterie modernă cu o capacitate de 15000 mAh, care oferă o autonomie de până la 65 km. Bateria se incarca de la cea mai obisnuita priza in doar 6 ore. În același timp, afișajul modern afișează convenabil încărcarea rămasă, astfel încât veți ști mereu câți kilometri mai aveți în stoc.

Securitate și stil

Ninebot KickScooter MAX G30P este realizat într-un design laconic care evocă emoții plăcute la fiecare privire. Întreaga structură este realizată din aluminiu durabil de calitate aeronautică, astfel încât scuterul poate rezista cu ușurință la greutăți de până la 100 kg, cu o greutate proprie de 19,2 kg. În plus, modelul este echipat cu un far LED strălucitor și lumini de frână automate, care vor oferi vizibilitate excelentă și siguranță absolută pe drum.

Fotografie 5 Ninebot_KickScooter_MAX_G30P
Fotografie 6 Ninebot_KickScooter_MAX_G30P

Mișcare încrezătoare

Dezvoltatorii au echipat scuterul cu două roți tubeless de 10 inci care nu necesită pompare și se simt încrezători pe orice suprafață a drumului. Cauciucul durabil nu se teme de înțepături, iar amortizarea bună va netezi cât mai mult posibil toate denivelările de pe drum.