HUAWEI Band 7

Design ultra-subțire | Monitorizare automată a SpO2 | 2 saptamani de munca

Fotografie 1 Huawei Band 7

Putere nelimitată
într-un design subțire

Uimitorul ecran AMOLED al trackerului pare să plutească în aer, așezat pe o curea respirabilă care se înfășoară cu ușurință în jurul încheieturii mâinii. Cadrele ultra-înguste definesc conținutul de pe ecran, atrăgând atenția asupra caracteristicilor pe care le iubiți.

Fotografie 3 Huawei Band 7

Evidențiază-ți stilul

Negrul grafit captivant, verdele natural și rozul cețos transformă încheietura mâinii într-o vitrină pentru gama completă de nuanțe a vieții.

Fotografie 4-1 Huawei Band 7 Fotografie 4-2 Huawei Band 7 Fotografie 4-3 Huawei Band 7

Alege cel mai bun cadran de ceas

Cu peste 4.000 de fețe de ceas rafinate din care să alegeți și Always On Display (AOD) pentru a afișa informații cheie atunci când afișajul este oprit. Strălucirea din ochii tăi rămâne mereu!

Fotografie 5 Huawei Band 7

Privește luna
de la încheietura mâinii tale

Noul cadran afișează cele opt faze lunare, cum ar fi luna tânără, luna completă și primul trimestru, astfel încât romantismul nopții să nu dispară niciodată din vedere.

Fotografie 6-1 Huawei Band 7

Purtați fotografia preferată

Transformă o fotografie prețuită într-un cadran de ceas memorabil cu HUAWEI Health, astfel încât animalul tău preferat, memoria dragă sau imaginea emblematică să rămână la îndemână.

Fotografie 6-2 Huawei Band 7

Baterie pentru contemplare

Bateria este mai mult decât potrivită pentru călătorii de afaceri și vacanțe, cu o durată de viață a bateriei de până la două săptămâni în scenariile de utilizare tipice și până la 10 zile în scenariile de utilizare intensă. Încărcare rapidă exclusivă HUAWEI vă poate oferi puterea de care aveți nevoie atunci când aveți puțin timp, acceptând două zile de utilizare cu doar o încărcare de cinci minute!

Fotografie 7 Huawei Band 7

Tehnologii din seria Tru
pentru sănătate și fitness

Fotografie 8 Huawei Band 7

HUAWEI TruSeen™ 4.0
are grijă de tine

HUAWEI Band 7 acceptă monitorizarea automată a SpO2 și a ritmului cardiac, posibilă de hardware-ul HUAWEI TruSeen™ 4.0 și de algoritmul inteligent de economisire a energiei, care vibrează automat pentru a vă avertiza dacă nivelul de oxigen din sânge sau ritmul cardiac sunt anormale.

Fotografie 9 Huawei Band 7
Fotografie 10 Huawei Band 7

HUAWEI TruSleep™ 2.0
Dormiți profund în fiecare noapte

HUAWEI TruSleep™ 2.0 Tracker face din somnul dvs. prioritatea numărul unu, identificând primele șase probleme legate de somn și oferind peste 200 de sugestii bazate pe știință pentru a vă ajuta să atingeți obiectivul!

HUAWEI TruSport™
Mai multe moduri de deplasare

Sunt disponibile 96 de moduri de antrenament, de la alergare, ciclism la înot și yoga! Sistemul de fitness HUAWEI TruSport™ urmărește valori precum indicele capacității de alergare, VO2Max, timpul de recuperare și efectul de antrenament cu instrucțiuni bazate pe date și provocări distractive TriRing, astfel încât să puteți continua să vă antrenați!

Fotografie 11 Huawei Band 7
Fotografie 12 Huawei Band 7

HUAWEI TruRelax™
Liniștea sufletească făcută ușor

Banda 7 este făcută pentru corp, minte și suflet. Monitorizarea stresului HUAWEI TruRelax™ include exerciții de respirație liniștitoare pentru a vă aduce instantaneu în zona dvs. de confort, în timp ce Healthy Living Shamrock oferă mementouri de hidratare și medicamente în timp util, astfel încât să vă puteți simți grozav pe tot parcursul zilei.


Asistentul dvs. inteligent all -in-one

HUAWEI Band 7 îți ține legătura cu viața ta, oferindu-ți acces direct la funcțiile esențiale ale telefonului, cum ar fi apelurile și mesajele primite, prognoza meteo și comenzile muzicale. Puteți chiar să utilizați brățara pentru a face un instantaneu cu telefonul sau pentru a trimite răspunsuri rapide la un mesaj!

Fotografie 13 Huawei Band 7