Modul tău de a ieși în evidență

Când vă uitați pentru prima dată la căștile RAZER Hammerhead True Wireless X, vă dați seama că aveți un produs de înaltă calitate care poate face orice sarcină mai confortabilă. Acest dispozitiv wireless de înaltă performanță dispune de drivere de 13 mm care oferă un sunet strălucitor așa cum a fost prevăzut. Setarea optimizată va face sunetul audio mai bun decât v-ați putea imagina.

Fotografie 1 RAZER Hammerhead True Wireless X

Cel mai bun pentru a juca

Când utilizați echipamente audio pentru jocuri, este extrem de important să acordați atenție parametrului de întârziere. Pentru aceste căști, acesta corespunde unui nivel de 60 ms, care garantează transmisia sincronizată a vizualului și audio. Joaca lină și funcționare lină au devenit baza pentru o experiență de joc cool.

Fotografie 2 RAZER Hammerhead True Wireless X

Aplicația audio Razer

Cu aplicația Razer Audio, puteți modifica setările de control, setările EQ, puteți monitoriza nivelul bateriei și puteți lucra cu actualizări. Profitați la maximum de potențialul producătorului. Personalizați setările în funcție de preferințele dvs. Faceți tehnica așa cum doriți.

Fotografie 3 RAZER Hammerhead True Wireless X

Hardware optimizat

Difuzoarele sistemului audio prezentat au un diametru de 13 mm, datorită căruia emit un sunet ideal direcționat direct în canalul auditiv. Întregul spectru este reprodus fără pierderi de bas, cu medii bine dezvoltate și o gamă superioară îngrijită.

Fotografie 4 RAZER Hammerhead True Wireless X
Fotografie 5 RAZER Hammerhead True Wireless X

Conectivitate Bluetooth 5.2

Căștile RAZER Hammerhead True Wireless X folosesc protocolul de comunicare fără fir Bluetooth versiunea 5.2 pentru a comunica cu alte dispozitive. Este responsabil pentru conexiunea rapidă și transmiterea stabilă a datelor fără distorsiuni ale semnalului. În același timp, se caracterizează printr-o eficiență energetică crescută, datorită căreia se reduce consumul de energie al căștilor.

Împerechere rapidă

Împerecherea are loc instantaneu. Trebuie doar să îl confirmați într-o fereastră pop-up în timpul configurării inițiale, astfel încât dispozitivul să se conecteze automat la echipamente familiare, fără a fi necesar să luați nicio măsură. RAZER Hammerhead True Wireless X este conceput pentru a vă face viața mai ușoară, nu mai grea.

Fotografie 6 RAZER Hammerhead True Wireless X
Fotografie 7 RAZER Hammerhead True Wireless X

Atingeți Interacțiune

Fiecare dintre căști au o zonă sensibilă de atingere care vă va permite să efectuați acțiuni de bază fără a utiliza un smartphone pentru aceasta: schimbarea melodiilor, gestionarea apelurilor vocale, reglarea volumului, trecerea la modul joc, apelarea asistentului vocal. Gama completă de comenzi vă este disponibilă.