Mai eficient, prietenos cu mediul

Agent frigorific prietenos cu mediul

R32 este un agent frigorific mult mai prietenos cu mediul, ce are o capacitate mai mare de răcire la același volum. Acest lucru înseamnă mai puțin agent frigorific necesar în fiecare aparat și astfel efectul asupra încălzirii globale este mult redus. Avantajele agentului frigorific R32 sunt: impact zero asupra stratului de ozon, coeficient GWP cu 66% mai mic (ce măsoară impactul asupra încălzirii globale) decât gazul R410A, o eficiență energetică mai mare și o capacitate termică / capacitate de răcire mai mare.



Capacitate de super-încălzire

Încalzire la o temperatura exterioară de -20°C

Știți cum se simte radiația solară chiar și într-o zi rece de iarna? Funcțiile noastre de încalzire si răcire vă oferă o senzație similară - fiind în masură să încălzească chiar și atunci când afară sunt -20°C, datorită tehnologiei de preîncălzire și multumită șasiului încălzit al unității exterioare.


Imbunatatiti-va aparatul de aer conditionat

Pregătit pentru WiFi

Controlați cu ușurință aerul condiționat din orice colț al casei, folosind doar telefonul mobil și o conexiune Wi-Fi, prin intermediul unui modul Wi-Fi (vândut separat). Astfel, veți putea crea o atmosferă confortabilă înainte de a ajunge acasă sau să aveți grijă de animalele de companie de la distanță. După ce faceți upgrade-ul cu modulul Wi-Fi, veți putea utiliza aplicația convenabilă HiSmart pentru a controla AC-ul de pe telefonul mobil.


Cea mai bună absorbție a particulelor și a mirosurilor neplăcute

Filtru de cărbune activ

Filtrul de carbon activ conține particule de cărbune, care, în afară de particule solide, captează și substanțe chimice, gaze și fum de tigară. Astfel, acesta reprezintă soluția perfectă de a absorbi și de a elimina mirosurile nepacute din aer, astfel încât Dvs. să vă puteți bucura de aer curat și proaspăt.


Niciodată nu este prea frig pentru a funcționa

Dezghețare automată

Împiedică congelarea evaporatorului și permite dezumidificarea acestuia chiar și la temperaturi mici ale aerului din exterior.


Tehnologie de vârf pentru cea mai bună performanță

Full DC Inverter

Tehnologia inverter 360°DC reprezintă un ansamblu de soluții tehnologice, ce conduce la o funcționare inteligentă a aparatului, minimizând consumul de energie electrică. Compresorul funcționează mai eficient și mai lin, reglajul temperaturii este mult mai precis iar nivelul de zgomot este mult mai mic