Design actualizat. Caracteristici actualizate

Noul design Macbook Air combină tot ce este mai bun din trecut cu modificări unice care îmbunătățesc performanța și durata de viață a bateriei. Cipul inovator M2 oferă cea mai bună eficiență energetică și performanță disponibile astăzi. Acum aveți garantată până la 18 ore de viață a bateriei. Ecranul mare Liquid Retina nu face compromisuri când vine vorba de calitatea imaginii. Iar camera avansată și sistemul audio deschid noi perspective pentru comunicare și colaborare.

Fotografie 1 Macbook Air

Chiar mai subțire, și mai ușoară

Macbook Air este încă recunoscut datorită designului său emblematic din aluminiu periat. Cu o grosime de puțin peste 1,1 cm și o greutate de 1,22 kg, MacВook este creat pur și simplu pentru lucrul eficient în afara casei. Noul cip M2 vă permite să abordați cele mai incredibile sarcini cu o viteză uimitoare. Patru culori premium vă permit să alegeți Macbook-ul perfect.

Fotografie 2 Macbook Air

Chiar mai silențios, și mai puternic

Caracteristica unică a cipului M2 este cea mai bună performanță și eficiență energetică de până acum, care se realizează fără ventilator. Și aceasta înseamnă - funcționare absolut silențioasă, chiar și atunci când efectuați sarcini complexe.

Fotografie 3 Macbook Air
Fotografie 4 Macbook Air

Chiar mai repede, chiar mai mult

Cipul M2 este de până la 1,4 ori mai rapid și mai eficient decât precedentul M1. Un procesor puternic cu 8 nuclee și un procesor grafic reproiectat cu 10 nuclee oferă posibilități practic nelimitate pentru creativitate, muncă și comunicare. Și ceea ce înainte dura mult timp, acum se întâmplă în câteva momente. Nu mai trebuie să purtați o reîncărcare cu dvs. peste tot, deoarece durata de viață a bateriei de până la 18 ore acoperă pe deplin nevoile dvs. pentru întreaga zi.

Spațios. Creativ. Sigur

Cu până la 2 TB de stocare SSD ultra-rapidă, veți avea acces instantaneu la o gamă largă de fotografii, videoclipuri, muzică și fișiere text. Motorul media super-eficient de pe cipul M2 vă permite nu numai să redați, ci și să editați videoclipuri 4K și 8K ProRes, inclusiv videoclipuri filmate pe iPhone. Și Apple Silicon și macOS oferă funcții de securitate avansate încorporate care protejează împotriva virușilor și a programelor malware.

Fotografie 5 Macbook Air

Vizionare complet captivantă

Ecranul Liquid Retina de 13,6 inchi este de departe cel mai mare și mai luminos afișaj disponibil pe MacBook Air. Cu 1 miliard de culori și 500 de nit de luminozitate, afișajul impresionează prin realism și reproducerea clară a tuturor detaliilor. Tehnologia True Tone reglează automat balansul de alb, astfel încât imaginea să fie cât mai confortabilă pentru percepție. Prin urmare, o pagină web de pe ecran arată exact ca o pagină tipărită dintr-o carte.

Fotografie 6 Macbook Air

Ești perfect văzut și auzit

Camera FaceTime 1080p HD și matricea de microfoane triple vă ajută să faceți cea mai bună impresie. Datorită rezoluției crescute a camerei, puteți fi văzut clar chiar și în condiții de lumină slabă. Și microfoanele inteligente îți amplifică vocea în timp ce reduc zgomotul de fundal pentru o mai bună audibilitate. Sistemul de audio spațial cu 2 woofer și tweeter cu 2 tweeter compatibil Dolby Atmos oferă un sunet uimitor pentru orice film.

Fotografie 7 Macbook Air
Fotografie 8 Macbook Air

Noua tastatură magică

Keyboard Magic Keyboard prezintă o capacitate de răspuns ridicată și funcționează aproape silențios. Nu mai pierdeți timpul cu parole lungi pentru a accesa aplicații și documente. Doar atingeți cu degetul senzorul Touch ID și Macbook Air vă va oferi acces instantaneu la informații securizate. Utilizați Apple Pay pentru a plăti achizițiile online cu o singură atingere.

Totul pentru o conexiune convenabilă

MacВook Air are două porturi Thunderbolt universale cu care puteți transfera date, încărca dispozitive și afișa videoclipuri pe ecranul mare. Conectorul MagSafe oferă încărcare rapidă și sigură pentru iPhone-ul tău. Mufa pentru căști de 3,5 mm vă permite să vă retrageți chiar și într-un loc aglomerat pentru comunicare sau relaxare.

Fotografie 9 Macbook Air