Curățare igienică
de la început până la sfârșit


Momente de bază


Stație All-in-one

Pur și simplu așezați aspiratorul fără fir pe stația All-in-One pentru curățarea ușoară și igienă a recipientului și încărcarea bateriei în același timp.




99,999% Sistem de filtrare multistrat

O curățare și mai igienă cu sistemul de filtrare cu mai multe straturi în 5 pași care oferă un aer mai curat prin captarea a 99,999% din praf și reducerea alergenilor





Performanță îmbunătățită de curățare

Curățare puternică și ușoară. Motorul Digital Inverter generează până la 210 W de putere, în timp ce corpul ușor facilitează manevrarea.




Curățare și reîncărcare ușoară și igienă

Stație All-in-one

Bucurați-vă de ușurința de curățare și reîncărcare a aspiratorului. Stația All-in-One curăță eficient recipientul folosind tehnologia „Air Pulse”, în timp ce încarcă bateria în același timp. În plus, stația captează 99,999% din particulele fine de praf, în timp ce colectoarele de praf antibacteriene previn 99,9% din creșterea bacteriilor.

Filtrare suplimentară pentru aer curat

Sistem de filtrare multistrat 99,999%.

Respirați aer curat cu un sistem de filtrare multistrat de 99,999% care captează 99,999% din praf și reduce alergenii. Ciclonul principal și filtrul cu plasă metalică captează particule mari de praf. Ciclonul cu jet și microfiltrul captează apoi praful fin, în timp ce filtrul fin captează microparticulele.

Curățare incredibil de puternică și minuțioasă

Performanță îmbunătățită de curățare

Curățați diferite tipuri de suprafețe cu putere maximă de aspirare. Motorul Samsung Digital Inverter generează o putere de aspirație de până la 210W. Designul aerodinamic al sistemului de aer optimizează fluxul de aer, în timp ce filtrarea aerului multiciclon captează eficient particulele fine de praf.

Putere mare de aspirare, eficienta crescuta

motor invertor

Curăță și mai eficient și mai ușor, cu o putere de aspirare incredibilă. Motorul Digital Inverter cu stator, rotor și lame 3D îmbunătățite este cu 47% mai ușor și rulează până la 135.000 rpm pentru o putere de intrare de până la 580 W, eficiență energetică ridicată și putere de aspirație de până la 210 W.

Putere de aspirare incredibilă și aer mai curat

Jet Cyclon

Aspiratorul eliberează aer curat și menține o putere de aspirație constantă, datorită tehnologiei de mare eficiență Jet Cyclone. Cele 27 de deschideri ale sistemului ciclon formează un flux de aer optim, reducând astfel pierderea de putere de aspirație. Și cele mai mici particule de praf sunt îndepărtate eficient din aer.

Cu 24% mai ușor pentru o curățare ușoară

Design ușor

Curățarea dvs. va fi mai ușoară cu un design ușor de aspirator care vă oferă mai mult control și confort, reducând în același timp stresul asupra încheieturilor. Corpul aspiratorului cântărește doar 1,48 kg, ceea ce este cu 24% mai ușor decât versiunile convenționale ale aspiratoarelor Samsung fără fir.

Curățați o oră cu o singură încărcare

Baterie înlocuibilă de lungă durată

Bucurați-vă de sesiuni lungi de curățare fără reîncărcare. Bateria de înaltă eficiență (2500mA) oferă 1 oră de putere. În plus, îl puteți înlocui cu unul de rezervă și puteți prelungi timpul de curățare cu până la 2 ore. Și după 500 de cicluri de încărcare-descărcare, bateria își păstrează până la 70% din capacitatea sa inițială

Recipient ușor de curățat și complet lavabil

Recipient lavabil

Păstrarea curată a recipientului de praf al aspiratorului este foarte ușoară și simplă. Întregul recipient de praf de 1,5 litri, inclusiv sistemul multiciclon, poate fi clătit cu apă cu ușurință. Recipientul este ușor de îndepărtat fără a deconecta tubul telescopic de la corpul aspiratorului.

Verificați intuitiv starea dintr-o privire

Afișaj digital LCD

Controlați și operați aspiratorul intuitiv cu un afișaj LCD digital care acceptă 28 de limbi. Dintr-o privire, puteți vedea puterea de aspirare și puterea rămasă a bateriei. De asemenea, afișajul vă va anunța despre probleme și vă va oferi soluții, iar în timpul reîncărcării, vă va arăta cât de mult este încărcată bateria.

Curățarea eficientă a oricăror acoperiri

Brush Jet Dual

Bucurați-vă de o curățare uimitoare pe toate tipurile de suprafețe. Rola moale a periei Jet Dual ajută la colectarea particulelor mari de praf de pe suprafețele dure, în timp ce perii de nailon și cauciuc îmbunătățesc curățarea covorului cu o viteză de rotație de 4.000 rpm. Capul rotativ la 180° facilitează schimbarea direcției, iar peria se detașează cu o singură apăsare.


Curățarea profesională a suprafețelor dure

Perie Slim Action

Ridicați praful fin de pe suprafețe dure și spații înguste cu peria Slim Action. Manevrarea și curățarea în jurul mobilierului este acum mai ușoară datorită unei perii mai subțiri și mai ușoare. Capul rotativ la 180° vă permite să intrați în colțuri. În plus, rola poate fi detașată cu o singură apăsare, facilitând întreținerea periei.

Curățarea suprafețelor dure cu tampoane umede duble

Perie rotativă cu pulverizare de apă

Curățați cu ușurință suprafețele dure cu peria rotativă cu pulverizare de apă. Tampoanele duble se rotesc la 260 rpm timp de 100 de minute și sunt acum mai mari și mai grele. Datorita rezervorului de apa de 150 ml, puteti pulveriza apa manual. În plus, tampoanele antibacteriene din microfibră reutilizabile sau duzele de unică folosință din cârpă umedă asigură o curățare igienă.

Ergonomie

Tub telescopic

Ieșiți din casă cu ușurință datorită comenzilor simple. Designul ușor oferă confort maxim și reduce stresul asupra încheieturilor. Lungimea tubului telescopic poate fi reglata pentru un confort maxim prin extinderea acestuia in una din cele 3 pozitii fixe.

Păstrați-vă accesoriile ordonat și în siguranță

Suport pentru accesorii

Depozitarea precisă a accesoriilor datorită unui suport special. Suportul pentru accesorii facilitează găsirea și depozitarea acestora, utilizând eficient spațiul.

Curățare ușoară și temeinică a diferitelor zone

Accesorii (duză pentru animale de companie, duză pentru fisuri, duză combinată, duză flexibilă)

Ce e in cutie