Stil la modă, exclusivist și personal

Bespoke - design personal

Creați un interior modern, exclusivist și frumos în bucătărie, alegând dintr-o varietate de materiale și culori. Disponibil în 3 materiale: metal, module din sticlă mată și lucioasă. Combinați panouri de diferite culori, adaptând atât modelele cu o singură ușă, cât și modelele cu două uși.

Un interior ușor de adaptat nevoilor tale

Bespoke - personalizarea spațiului interior

Personalizeaza interiorul frigiderului tau in functie de nevoile tale, adaptand fiecare mic detaliu stilului tau de viata. Rack & Shelf multifuncțional este plat și lat, astfel încât poate găzdui pachete mari și sticle mari. În plus, frigiderul are un raft pliabil în două trepte care poate fi scos și îndoit în jumătate, apoi așezați recipiente înalte și pachete mari în spațiul liber.

Mai mult spațiu în interior, aceeași dimensiune la exterior

Tehnologia SpaceMax

Depozitați și mai multe alimente în compartimentul de 390 de litri, îmbinând perfect aparatul cu căștile datorită adâncimii standard a frigiderului de 60 cm. Modelul folosește tehnologia SpaceMax, care oferă o izolație de înaltă performanță cu o grosime minimă a peretelui. S-a creat mai mult spațiu pentru depozitarea alimentelor, deoarece elementele structurale nu ies dincolo de suprafața de lucru.

Răcirea alimentelor din toate părțile

Sistem de răcire integral

Produsele de pe rafturile frigiderului sunt răcite uniform și aceeași temperatură este menținută în fiecare colț al camerei de lucru. Tehnologia All-Around Cooling asigură că conținutul camerei este răcit complet și uniform prin controlul nivelului de răcire și a circulației aerului prin orificiile de ventilație. Datorită acestui lucru, aparatul creează un climat optim în interiorul frigiderului, iar produsele rămân proaspete mai mult timp.

Răcoare constantă

Placa metalica pentru mentinerea temperaturii

Frigiderul menține un nivel stabil de răcoare chiar dacă ușa este deschisă și închisă frecvent. O placă metalică de răcire este instalată pe peretele interior al camerei de lucru și este prevăzută o conductă plată pentru a reține aerul rece. Datorită acestui lucru, pierderea de răcoare este restabilită rapid, camera interioară arată grozav și este ușor de întreținut.

Lipsa de îngheț și gheață

Răcire No Frost

Frigiderul nu trebuie dezghetat, deoarece are tehnologia No Frost. Acest sistem de răcire ventilat menține o climă stabilă, prevenind fluctuațiile nivelului de umiditate și formarea de îngheț. În plus, tehnologia vă permite să reduceți sau să creșteți rapid temperatura fără a încărca sistemul de răcire al frigiderului.

Cele mai bune condiții pentru prospețime de lungă durată

Recipient Humidity Fresh+

Mențineți sucul, aroma și textura alimentelor perisabile, oferind cel mai bun climat de depozitare. Pentru a seta nivelul de umiditate din sertarul Humidity Fresh+, trebuie doar să rotiți butonul de control conform indicațiilor. Datorită acestui fapt, în interiorul recipientului se creează condiții optime pentru diferite tipuri de produse, astfel încât acestea să rămână proaspete, parfumate și crocante mai mult timp.

Scădere accelerată a temperaturii

Funcțiile Power Cool+ și Power Freeze

Bucurați-vă de confortul de a scădea rapid temperatura în frigider și congelator. Prin apăsarea butonului Power Cool, activați procesul de alimentare cu aer în compartimentul frigiderului, răcind astfel în plus alimentele și băuturile.
Pentru congelarea accelerata este prevazuta tehnologia Power Freeze care reduce temperatura in congelator intr-un timp scurt. Vă permite să obțineți o duritate crescută a ingredientelor, să faceți rapid gheață și să creați o coajă de gheață pentru produse, dacă este necesar.

Design rafinat și armonios

Stilul impecabil

Transformă interiorul casei tale, subliniind gustul tău impecabil. Elegant si la moda, frigiderul are o adancime standard de 60 cm, ceea ce face usor conectarea la mobila si alte aparate electrocasnice. Designul minimalist cu uși plate se potrivește perfect cu un panou din spate îngrijit, în timp ce o vitrină ascunsă, un suport pentru vin și containere gri completează aspectul modelului.

Mai mult spațiu în ușă

Container ușă de volum

Păstrați sticlele înalte într-un recipient pe ușă pentru a optimiza spațiul pe raft. Compartimentul ușii de adâncime și lățime crescută vă permite să plasați recipiente mari, cutii și sticle. Aceasta este o modalitate excelentă de a elibera spațiu pe raft și de a avea acces rapid la băuturi răcoritoare.

 

Ușă care poate fi deschisă la nivelul peretelui

Ușă strânsă

Instalați frigiderul într-un loc convenabil, creând un mediu confortabil în bucătărie. Ușa se deschide la 90 de grade, astfel încât să nu atingeți marginea de perete. Datorită acestui fapt, frigiderul poate fi amplasat în cel mai convenabil loc, deoarece ușile se deschid complet și se potrivesc perfect pe peretele lateral.

Vedere îngrijită din toate părțile

Panou de protectie pe spate

Păstrarea spatelui curat este ușoară, deoarece are un panou metalic solid. Capacul de protecție ascunde cablurile și elementele structurale, are un aspect îngrijit și nu necesită îngrijire specială. Previne acumularea de murdărie și praf, astfel încât frigiderul arată impecabil din toate părțile.

Funcționează mai mult, liniștit și economic

Sistem invertor digital

Frigiderul este eficient energetic, silențios și stabil, deoarece este controlat de sistemul Digital Invetrer. Reglându-și automat puterea, compresorul digital cu invertor asigură o viață lungă și fără probleme. Acest motor consumă mai puține resurse, este susținut de o garanție de producător de 10 ani și o certificare de 21 de ani pentru funcționare.