Aveți grijă de produsele dvs

Frigiderul Samsung RB38A6B62AP oferă cele mai bune condiții pentru depozitarea unei game largi de produse. Tehnologia unică de răcire All-Around menține un microclimat optim în diferite zone, funcțiile Power Cool și Power Freeze accelerează răcirea și congelarea alimentelor. Tehnologia No Frost realizează răcirea produselor fără formarea de îngheț. Recipientul Humidity Fresh+ pentru controlul umidității păstrează fructele și legumele proaspete pentru o lungă perioadă de timp.

Foto 1 Samsung RB38A6B62AP

Și mai mult spațiu de depozitare

Menținând dimensiunile exterioare compacte, spațiul interior al Samsung RB38A6B62AP este mărit datorită tehnologiei SpaceMax: pereții mai subțiri cu izolație termică inovatoare adaugă un volum suplimentar camerelor fără a compromite eficiența energetică a tehnologiei.

Foto 2 Samsung RB38A6B62AP

Tehnologie de răcire Răcire generală

Tehnologia unică de răcire All-Around asigură alimentarea uniformă a aerului răcit prin orificiile de ventilație și distribuția acestuia în fiecare colț al camerei. Controlul constant al temperaturii și umidității ajută la păstrarea alimentelor proaspete mai mult timp.

Foto 3 Samsung RB38A6B62AP
Foto 4 Samsung RB38A6B62AP

Tehnologia fără îngheț

Tehnologia de alimentare cu aer rece și ventilație No Frost creează cele mai bune condiții pentru depozitarea alimentelor și băuturilor. Tehnologia mentine temperatura si umiditatea optime in camera si previne formarea condensului si a ghetii pe pereti. Cu No Frost, sarcina asupra sistemului de răcire este redusă și durata de viață a echipamentului este mărită.

Zona de umiditate Fresh+

Depozitate într-o zonă unică cu umiditate controlată, alimentele își păstrează textura, gustul și mirosul original mai mult timp. Legumele și fructele depozitate în recipientul Humidity Fresh+ arată proaspete, crocante și suculente chiar și după câteva zile de depozitare.

Foto 5 Samsung RB38A6B62AP

Răcire și congelare rapidă

Power Cool pentru secțiunea frigider și Power Freeze pentru secțiunea congelator asigură o scădere rapidă a temperaturii și accelerează răcirea și congelarea alimentelor.

Foto 6 Samsung RB38A6B62AP
Foto 7 Samsung RB38A6B62AP

Fiabilitatea invertorului digital Samsung

Compresorul digital inverter se adaptează rapid la modul de funcționare selectat și menține un microclimat stabil în camere, asigurând un consum minim de energie și niveluri scăzute de zgomot.

Panou de protecție din spate

Panoul din spate personalizat ascunde firele și oferă frigiderului un aspect curat. Panoul de protectie faciliteaza ingrijirea si intretinerea frigiderului si asigura siguranta si durabilitatea echipamentului.

Foto 8 Samsung RB38A6B62AP