Aceeași dimensiune în exterior, dar mai mult spațiu în interior

Design SpaceMax

Acum ai si mai mult spatiu in interiorul frigiderului, deoarece volumul util al modelului este de 641 litri*. Frigiderul este proiectat cu tehnologia SpaceMax, în care o soluție unică de izolare termică permite reducerea grosimii dulapului. Datorită acestui fapt, modelul eficient din punct de vedere energetic are un volum util mare de camere de lucru, iar dimensiunile exterioare nu diferă de dimensiunile altor frigidere similare.





5 moduri de operare pentru confortul dumneavoastră

Sistem inteligent de conversie

Adaptați-vă frigiderul la nevoile dvs. utilizând unul dintre cele cinci moduri de funcționare. Prezența tehnologiei Smart Conversion vă permite să transformați congelatorul într-un frigider și să obțineți mai mult spațiu pentru depozitarea alimentelor. Opriți unul dintre compartimente* pentru a utiliza mai puțină energie electrică. Alternativ, setați frigiderul astfel încât doar congelatorul să fie folosit pentru răcirea alimentelor.





Conservarea umidității alimentelor

Tehnologie Twin Cooling Plus

Alimentele din frigider își păstrează umiditatea și prospețimea mai mult timp*, deoarece modelul acceptă tehnologia Twin Cooling Plus. Evaporatoarele și termostatele independente optimizează umiditatea și temperatura, astfel încât alimentele să rămână suculente și aromate. Astfel, legumele, fructele, ierburile și alte ingrediente rămân proaspete mai mult timp și mirosurile lor nu se amestecă.





Armonia perfectă în bucătărie

Integrarea stilului în interior

Creați un interior elegant în bucătărie conectând armonios frigiderul cu mobilierul. Designul modelului este ideal pentru electrocasnicele moderne și căștile, astfel încât frigiderul arată la fel de bine atât atunci când este încorporat în mobilier, cât și când este amplasat separat. Ușile plate, mânerele ascunse și un afișaj formează un design curat, în timp ce un suport plat pentru vin și recipiente gri completează perfect stilul bucătăriei.





Mai mult spațiu utilizabil în cameră de lucru

conductă de formă plată

Frigiderul are o conductă de aer plat care oferă mai mult spațiu de depozitare pentru alimente. Orificiul de aerisire subțire reduce spațiul mort în timp ce aerisește și răcește camera de lucru la fel de eficient ca conductele convenționale. Astfel, in frigider este disponibil mai mult spatiu pentru alimente, iar alimentele sunt depozitate in cele mai bune conditii.





Gestionare simplă și accesibilă

Unitatea de control elegantă și simplă este amplasată în interiorul frigiderului la o înălțime redusă, astfel încât să poată fi accesată cu ușurință. Ecranul intuitiv cu caractere mari este ușor de văzut, iar atingerile ușoare sunt tot ce este nevoie pentru a schimba setările.





Funcționare silențioasă și economică

Compresor cu invertor digital

Noul tău frigider este silențios și consumă puțină energie datorită invertorului său digital. În comparație cu compresoarele convenționale, compresorul digital cu invertor reglează automat viteza de funcționare în funcție de nevoia de răcire. Astfel, frigiderul generează mai puțin zgomot (doar 38 dB), și respectă și noile standarde de eficiență energetică și consumă mai puțină energie electrică.





Nivel de prospețime constant

Produsele din frigider își păstrează gustul, suculenta și prospețimea mai mult timp, deoarece sunt instalate răcitoare separate pentru a răci uniform toate colțurile. Indiferent de temperatura exterioară, izolarea termică îmbunătățită reduce fluctuațiile climatice din interiorul camerei, iar sistemul digital cu invertor menține un nivel stabil de frig.





Tehnologii de congelare rapidă și refrigerare

Sisteme Power Cool și Power Freeze

Răciți mâncarea și băuturile mai repede decât alte frigidere, deoarece modelul este conceput pentru confortul dumneavoastră. După activarea funcției Power Cool, aparatul începe procesul de suflare a aerului rece în camera de gătit pentru a reduce temperatura din interior cât mai repede posibil. Pentru congelarea rapida este instalat sistemul Power Freeze, care asigura un aflux de frig in compartimentul congelator. Funcția Power Freeze este ideală pentru a face gheață și a crea o etanșare suplimentară pe alimentele congelate.