Prospețime și spațiu




Același afară, mai mare înăuntru

Tehnologia SpaceMax

Spațios, încăpător și confortabil, frigiderul de 634 de litri va stoca mai multe alimente*. Designul său SpaceMax oferă mai mult spațiu în interior cu izolație ridicată cu uretan pentru pereți. Ca urmare, se menține o eficiență energetică ridicată, iar dimensiunile exterioare rămân neschimbate.




5 moduri de operare

Comutarea conversiei inteligente

Tehnologia Smart Conversion vă permite să comutați frigiderul la unul dintre cele cinci moduri de funcționare, astfel încât să puteți utiliza aparatul în mod flexibil pentru nevoile dvs. În cazul în care trebuie să păstrați mai multe alimente proaspete, transformați congelatorul într-un frigider sau opriți una dintre camere și economisiți energie electrică. Sau selectați un mod în care congelatorul funcționează ca un frigider mic.




Frigitoare independente pentru prospețime delicioasă

Tehnologia Twin Cooling Plus

Asigurați-vă că produsele sunt prospețime și suculente de lungă durată. Datorită tehnologiei Twin Cooling Plus, temperatura și umiditatea din interiorul camerei sunt optimizate datorită răcitorilor și evaporatoarelor independente, separate. Această soluție previne amestecarea mirosurilor și protejează gustul fiecărui ingredient.




Combinația perfectă de armonie și stil

Design integrat

Umple-ți casa cu stil și armonie. Designul integrat al frigiderului vă permite să îl combinați armonios cu alte electrocasnice și mobilier. Datorită acestui fapt, spațiul este utilizat cu moderație. Designul minimalist al frigiderului se extinde la ușa, mânerele ascunse și ecranul, precum și un raft plat pentru sticle și sertare gri pentru băcănie.





Organizarea eficientă a spațiului

conductă de formă plată

Profitați la maximum de spațiul dvs. de depozitare a alimentelor. Orificiul subțire de ventilație situat în peretele din spate este complet plat, ceea ce îl deosebește de conductele de aer convenționale. Ca urmare, este disponibil mai mult spațiu pentru așezarea alimentelor și băuturilor, iar camera este răcită la fel de eficient ca înainte. Răcoarea este menținută constant în cameră, astfel încât ingredientele să nu-și piardă gustul, suculenta și aroma.




Confort maxim

Acces pentru toată lumea

Comenzile elegante și convenabile sunt aranjate astfel încât toată lumea să le poată utiliza cu ușurință. Panoul de control este situat în interior și este realizat într-un stil minimalist, care este tipic pentru toate părțile dispozitivului. Butoanele sunt situate la o înălțime mică, simbolurile mari și luminoase de pe ecran sunt vizibile clar. Panoul de control va fi convenabil pentru toată lumea și va ajuta la asigurarea confortului pe cont propriu.




Puțin zgomot, consum redus de energie

invertor digital

Alegeți aparate care sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Compresorul digital inverter reglează automat puterea de funcționare în funcție de nevoie, în timp ce compresorul convențional funcționează aproape constant. Frigiderul generează doar 37 dB de zgomot, prin urmare nu afectează atmosfera încăperii în care se află. În plus, frigiderul îndeplinește cerințele moderne de eficiență energetică și consumă mult mai puțină energie.




Prospetime in fiecare colt

Răcire precisă și uniformă

Alimentele își vor păstra gustul, textura și prospețimea mult mai mult timp. Pentru răcirea fiecărui compartiment este instalat un răcitor separat, astfel încât răcoarea este distribuită uniform chiar și în colțuri. Izolația avansată reduce fluctuațiile de temperatură, indiferent cât de frig sau cald este afară. Și controlul calității și menținerea temperaturii sunt asigurate de un invertor digital.




Mult spațiu, multă gheață

Producător de gheață Producător de gheață pentru interior

Frigiderul pentru aparatul de gheață de interior vă va oferi suficient spațiu atât pentru depozitarea alimentelor, cât și pentru fabricarea gheții. Aparatul de gheață este amplasat în ușă și nu ocupă spațiu pe rafturile congelatorului, astfel încât este capabil să creeze și să depoziteze multă gheață. Capacul transparent din plastic vă permite să vedeți starea de umplere a recipientului.




Congelare și refrigerare forțată atunci când este necesar

Funcțiile Power Cool și Power Freeze

Răciți rapid băuturile și alimentele cu funcția Power Cool. În timpul utilizării sale, se activează o alimentare intensivă de aer rece în compartimentul frigider, astfel încât băuturile sau deserturile tale preferate vor deveni și mai gustoase. Funcția Power Freeze sufla aer rece în congelator pentru a vă ajuta să faceți gheață mai rapid, să înghețați alimentele sau să adăugați crustă suplimentară ingredientelor.