Stilul maxim.
Spatiu maxim






Prezentare rapidă a conținutului

vitrina alimentară

Acum este ușor să vezi unde se află desertul tău preferat. Pentru a evita deschiderea completă a ușii și pierderea frigului, frigiderul este echipat cu o vitrină pentru alimente. Aceasta este o soluție unică care vă permite să inspectați conținutul raftului fără a deschide întreaga cameră pentru aceasta. În plus, în interior este amplasată o placă de răcire, care asigură o recuperare rapidă a nivelului de temperatură.





Suficient spațiu pentru tot

Tehnologia SpaceMax

Volumul mare util al frigiderului vă va ajuta să plasați tot ce aveți nevoie în el. Izolația de primă clasă oferită de tehnologia SpaceMax face posibilă reducerea grosimii pereților fără a compromite eficiența energetică. Acest lucru creează mai mult spațiu în cameră, în timp ce dimensiunile exterioare rămân aceleași.

 

5 moduri de operare

Schimbarea modurilor de stocare a conversiilor inteligente

Smart Conversion este o tehnologie care adaptează funcționarea dispozitivului în funcție de nevoi. Datorită sistemului Twin Cooling, frigiderul poate funcționa în 5 moduri diferite, astfel încât să poți schimba funcționarea camerelor și să depozitezi mai multe alimente. Lăsați congelatorul să funcționeze ca un frigider sau să fie oprit și veți economisi energie.

 



Cea mai bună umiditate. Prospețime de lungă durată

Tehnologie Twin Cooling Plus

Alimentele rămân proaspete mult mai mult timp într-un frigider nou. Potrivit Twin Cooling Plus, răcitoarele independente sunt instalate în fiecare compartiment, împiedicând amestecarea mirosurilor și păstrând alimentele proaspete mai mult timp.

Răcoare care este mereu acolo

Placă de răcire

Frigiderul menține un nivel stabil de răcoare chiar dacă ușa este deschisă frecvent. Placa de răcire metalică ajută la recuperarea rapidă a pierderilor de temperatură, astfel încât produsele să fie într-un climat stabil.





 

Raft & Raft

Spatiul frigiderului este suficient pentru orice, deoarece este organizat pana la cel mai mic detaliu. Raftul multifuncțional Rack&Shelf este potrivit pentru depozitarea sticlelor, precum și pentru plasarea recipientelor pentru alimente pe el. Forma vă permite să potriviți sticle de orice formă, astfel încât să puteți răci o varietate de băuturi preferate.

 

 

Design integrat

Lasă fiecare colț al casei tale stilate să fie plin de armonie. Designul încorporat al frigiderului vă permite să îl combinați cu diferite mobilier și alte aparate de uz casnic, lăsând suficient spațiu. Frigiderul minimalist are o ușă plată, mânere încastrate și un ecran ascuns, făcându-l ușor de amestecat cu mediul înconjurător.

 

 

Deschidere plată pentru ventilație

Frigiderul folosește un design plat al conductei de ventilație, astfel încât există un spațiu maxim util în cameră. Spre deosebire de conductele de ventilație convenționale, care formează „zone moarte”, conductele plate ocupă mai puțin spațiu și oferă suficient spațiu pentru trecerea aerului.

 

 

Acces pentru toată lumea

Comenzile elegante și convenabile sunt aranjate astfel încât toată lumea să le poată utiliza cu ușurință. Panoul de control este situat în interior și este realizat într-un stil minimalist, care este tipic pentru toate părțile dispozitivului. Butoanele sunt situate la o înălțime mică, caracterele mari și luminoase de pe ecran sunt vizibile clar. Panoul de control va fi convenabil pentru toată lumea și va ajuta la asigurarea confortului.

 

 

invertor digital

Alegeți aparate care sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Compresorul digital inverter reglează automat puterea de funcționare în funcție de necesități, în timp ce compresorul convențional funcționează constant. Frigiderul generează puțin zgomot și consumă mult mai puțină energie, iar compresorul său are o garanție de producător de 10 ani.

 

 

Răcire precisă și uniformă

Alimentele își vor păstra gustul, textura și prospețimea mult mai mult timp. Pentru răcirea fiecărui compartiment este instalat un răcitor separat, astfel încât răcoarea este distribuită uniform chiar și în colțuri. Izolația avansată reduce fluctuațiile de temperatură, indiferent cât de frig sau cald este afară. Un control al temperaturii de înaltă calitate este furnizat cu un invertor digital.

 

 

Producător de gheață Producător de gheață pentru interior

Frigiderul pentru aparatul de gheață de interior vă va oferi suficient spațiu atât pentru depozitarea alimentelor, cât și pentru fabricarea gheții. Aparatul de gheață este amplasat în ușă și nu ocupă spațiu pe rafturile congelatorului, astfel încât este capabil să creeze și să depoziteze multă gheață. Capacul transparent din plastic vă permite să vedeți starea de umplere a recipientului.

 

 

Funcțiile Power Cool și Power Freeze

Răciți rapid băuturile și alimentele cu funcția Power Cool. Când este folosit, o alimentare intensivă cu aer rece este activată în compartimentul frigider, astfel încât băuturile sau deserturile tale preferate vor deveni și mai gustoase într-o clipă. Funcția Power Freeze sufla aer rece în congelator pentru a face gheață și a îngheța alimentele mai repede.

 

 

Distribuitor de gheață și apă

Frigiderul are un dozator de gheata si apa care poate fi umplut fie de la robinet, fie din rezervorul de apa. Alegeți o modalitate convenabilă de a-l umple și puneți frigiderul acolo unde aveți nevoie. Rezervorul este realizat din materiale sigure, iar un volum mare vă permite să creați porții mari de cuburi de gheață.