Imersiune totală în sunet

Soundbar-ul Samsung HW-T400/RU cu subwoofere integrate și funcție de sunet surround oferă un sunet puternic și clar care umple spațiul din jur și permite o experiență completă de ascultare. Designul subțire și minimalist asigură o integrare ușoară a soundbar-ului în orice cameră.

Bas puternic

Datorită celor două subwoofere integrate și a ghidului de sunet, nu este necesar să conectați echipamente suplimentare pentru a amplifica sunetul bass. Samsung HW-T400/RU creează un câmp sonor incredibil de puternic și bogat, cu un bas profund, care duce percepția profunzimii la un nivel total nou.

Фото 2 Samsung HW-T400RU

Conexiune wireless

Nu doriți să utilizați cabluri pentru a conecta soundbar-ul la televizor? Utilizați conexiunea Bluetooth și bucurați-vă de vizionarea filmelor și serialelor cu sunet cinematografic. Cu portul USB 2.0, puteți conecta dispozitive de stocare externe la Samsung HW-T400/RU pentru a asculta hiturile preferate într-o calitate uimitoare.

Фото 51 Samsung HW-T400RU Фото 61 Samsung HW-T400RU Фото 71 Samsung HW-T400RU
Фото 4 Samsung HW-T400RU

Telecomandă universală One Remote Control

Nu aveți nevoie de o telecomandă separată pentru a regla volumul, puterea și a ajusta efectele de sunet ale Samsung HW-Q700A/RU. Utilizați o singură telecomandă One Remote Control pentru a controla setările televizorului și a soundbar-ului.

Sunet surround în întreaga cameră

Datorită funcției de sunet surround, vă puteți bucura de un sunet puternic și realist în orice colț al camerei. Această funcție asigură o distribuție uniformă a sunetului în întreaga cameră și o audibilitate excelentă în dreapta și în stânga televizorului.

Фото 5 Samsung HW-T400RU

Transfer audio NFC

Cu tehnologia NFC, puteți transmite muzică de pe telefonul mobil la soundbar pentru a vă bucura de un sunet extraordinar. Pur și simplu plasați smartphone-ul deasupra soundbar-ului și ascultați hiturile preferate într-o calitate superioară posibilităților dispozitivelor mobile.

Фото 6 Samsung HW-T400RU