PerfectTemp

Oferă fiecărui tip de vin temperatura potrivită, astfel încât să te poți bucura de el la punctul perfect. Noua linie de dulapuri pentru vinuri are până la trei zone independente în care puteți depozita vinul roșu, alb și spumant într-un singur loc, menținând în același timp temperatura adecvată pentru fiecare.

Controlul umidității

Nivel de umiditate garantat de la 55% la 75%. Nivelul corect pentru a preveni uscarea dopului și pentru a păstra calitatea și aroma fiecărei sticle.

Sticlă cu dublu colorat

Ușa din sticlă dublă colorată previne pătrunderea luminii și a razelor UV, protejând sticlele de îmbătrânirea prematură și pierderea gustului.

Sistem anti-vibrații

Această tehnologie absoarbe orice vibrație posibilă, păstrând calitatea și gustul, evitând ceea ce vinificatorii și degustătorii numesc „oboseala vinului”.

Tehnologia aerului volumetric

Sistemul inovator de racire, folosind ventilatoare de circulatie puternice, distribuie uniform aerul rece si mentine o temperatura constanta si uniforma in toata cabina.

Design detaliat

Rafturi din lemn cu șine telescopice pentru a reduce vibrațiile și a păstra mirosul de vin vechi. Versatilitatea sa vă permite să reglați înălțimea raftului pentru a crea spațiu pentru sticle de diferite dimensiuni.

Iluminare eficientă

Iluminatul elegant și uniform este ideal pentru servirea vinului. Sistemul său de iluminare poate fi setat să se aprindă atunci când ușa este deschisă sau să mențină lumina interioară aprinsă tot timpul.

Filtru de aer cu cărbune activ

Reîmprospătează și purifică aerul din dulapul de vinuri, protejând dopul de mirosuri neplăcute și bacterii pentru o conservare perfectă.

Sistem de control al temperaturii

Evitați orice schimbări bruște de temperatură cu noul sistem ControlTemp, care oferă o abatere maximă de +/- 5 grade.

Complet versatil

Ușă reversibilă care se adaptează la tine. Alegeți dintre ușile cu deschidere la dreapta sau la stânga.