Fotografie 1 Xiaomi Mi Pad 5

Xiaomi pentru comunicare, muncă și petrecere a timpului liber

Tableta Xiaomi Pad 5 oferă posibilități nelimitate de utilizare. Ecranul de 11 inchi 2,5K vă permite să navigați confortabil pe web, să jucați jocuri și să vizionați filmele și emisiunile TV preferate la o calitate excelentă. Sunetul puternic Dolby Atmos îmbunătățește experiența de vizionare. O baterie încăpătoare de 8720 mAh asigură o zi întreagă de lucru.

Calitate superioară a imaginii

Ecranul de 11 inchi 2,5K cu 400 nits de luminozitate și suport HDR10 oferă imagini clare și detaliate, care sunt perfect vizibile chiar și într-o zi însorită. Xiaomi Pad 5 vă oferă o experiență vizuală de neuitat și vă permite să vă bucurați de imagini realiste vii pe un ecran mare înconjurat de rame minime.

Fotografie 2 Xiaomi Mi Pad 5

Cinema care este mereu cu tine

Cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, vi se garantează o experiență de vizionare de neuitat. Toate mișcările impresionează prin claritatea și netezimea lor în orice scenariu de acțiune, fie că este un joc modern sau un blockbuster dinamic. Suportul pentru tehnologia Dolby Vision asigură o reproducere mai precisă a culorilor și imagini cu contrast ridicat cu un miliard de culori și nuanțe.

Fotografie 3 Xiaomi Mi Pad 5

Sunet puternic

Patru difuzoare încorporate oferă un sunet stereo Dolby Atmos puternic și clar, care vă înconjoară din toate unghiurile și vă duce în epicentrul acțiunii. Sincronizarea de înaltă precizie a sunetului și imaginii vă permite să experimentați efectul imersiunii complete în conținut.

Fotografie 4 Xiaomi Mi Pad 5

Performanta imbunatatita

Procesorul Qualcomm Snapdragon 860 de până la 2,0 GHz oferă niveluri ridicate de performanță și capacitate de răspuns. RAM de până la 6 GB vă permite să susțineți funcționarea simultană a mai multor aplicații și comutarea rapidă între ele. Lucrați și discutați, urmăriți streaming video de înaltă definiție și jucați orice joc solicitant - Xiaomi Pad 5 vă va sprijini în orice.

Fotografie 5 Xiaomi Mi Pad 5

Funcționează atâta timp cât decideți

Bateria de 8720 mAh vă va oferi posibilitatea de a utiliza tableta în ritmul obișnuit toată ziua, fără a vă reîncărca. Suportul pentru încărcarea rapidă de 33 W vă va ajuta să reîncărcați rapid durata de viață a bateriei în orice moment convenabil.

Fotografie 6 Xiaomi Mi Pad 5

Luați un stylus

Cu stylus-ul opțional la îndemână și practic, puteți nota o idee grozavă, puteți face o listă de activități, puteți schița un model sau puteți desena un doodle distractiv. Stylus-ul îți oferă senzația de a desena cu un creion pe o foaie de hârtie, cu 4096 de niveluri de presiune, îți va permite să-ți dezvolți creativitatea oricând și oriunde. La o singură încărcare, stiloul funcționează până la 8 ore continuu, doar 1 minut de reîncărcare prelungește procesul creativ cu încă 20 de minute.

Fotografie 7 Xiaomi Mi Pad 5

Salvează cele mai bune momente

Faceți fotografii vii și vibrante cu camera principală de 13 MP cu 27 de scene și modul portret și partajați peisaje uluitoare, portrete uluitoare sau fotografii de grup minunate cu prietenii și familia. Camera frontală de 5 MP vă va arăta în fiecare fotografie de selfie.

Fotografie 8 Xiaomi Mi Pad 5

Subtire si usoara

Xiaomi Pad 5 este găzduit într-un corp subțire cu o grosime de doar 6,85 mm. Tableta este plăcută de ținut în mână, este confortabilă de utilizat chiar și în deplasare. Dimensiunile convenabile și greutatea de 511 g transformă tableta într-un dispozitiv elegant și practic pentru utilizarea de zi cu zi.

Fotografie 9 Xiaomi Mi Pad 5