Fotografie 1 Haylou Moripods ANC

În ritmul zilei tale

Căștile Haylou Moripods ANC folosesc 3 moduri de anulare a zgomotului pentru apeluri confortabile la calitate HD. Conexiunea Bluetooth 5.2 în modul de latență scăzută oferă condiții ideale pentru jocuri. Un driver dinamic de 10 mm se potrivește într-un corp compact de 3,9 g. Bateria oferă 30 de ore de utilizare continuă pentru a vă face ziua și mai bună.

Fără zgomot suplimentar

Anularea activă a zgomotului ANC înțelege nevoile dvs., alegând dintre 3 moduri pentru a se potrivi nevoilor dvs. Reducerea zgomotului de până la -30 dB izolează complet sunetele externe, inclusiv surse puternice precum un avion, tren, metrou. Modul transparent este optim pentru relaxare și antrenament: atunci când auzi atât muzica, cât și mediul. Modul standard este potrivit pentru lucrul în încăperi cu un nivel scăzut de zgomot.

Foto 3 Haylou Moripods ANC

Claritatea fiecărui cuvânt

Apelurile cu tehnologia Crystal Clear vor deveni mai eficiente și mai plăcute. Interlocutorul va auzi clar ce vrei să-i spui datorită reducerii zgomotului DSP. Petreceți mai mult timp apelurilor atunci când zgomotul de fundal este redus la minimum.

Productivitate maximă

Căștile fără fir Haylou Moripods ANC utilizează un cip Bluetooth 5.2 avansat. De îndată ce l-ați scos din carcasă, în orice moment este gata să înceapă să joace din nou. Un semnal stabil asigură un sunet premium în orice mediu. Latența scăzută vă va permite să vă bucurați de jocuri.

Fotografie 4 Haylou Moripods ANC
Fotografie 5 Haylou Moripods ANC

Victorie fără compromis

Doar 3 atingeri pe căști deschid accesul la modul de latență scăzută. Este relevant pentru conținutul de jocuri: datorită acestuia, este asigurată sincronizarea completă a video și audio. Nimic nu te va împiedica să fii primul!

Audio de calitate studio

Un format de sunet complet nou este oferit de driverele de 10 mm. Ele reproduc perfect frecvențele bas și vocea, în timp ce detaliază fiecare accent. Este asigurat un echilibru ideal între toate frecvențele din gama. Sistemele de sunet Android și iOS sunt pe deplin compatibile cu dispozitivul.

Si mai multa autonomie

Iată o tehnică care funcționează până la 30 de ore cu ANC activat. O astfel de rezervă asigură nu numai încărcarea căștilor în sine, ci și carcasa de încărcare furnizată în kit. Și fără modul activ de reducere a zgomotului, obțineți încă +3 ore de funcționalitate Haylou Moripods ANC.

Stil și ergonomie

Liniile netede și minimalismul stau la baza conceptului de design. Suprafața mată arată 100% avantajoasă. Casca de 3,9 g are o potrivire înclinată la 35° pentru confort maxim. Iar pentru cea mai bună potrivire, alege pernițele pentru urechi care se potrivesc mărimii tale.

Fotografie 9 Haylou Moripods ANC

Atinge perfectiunea

Panoul tactil extern este ușor de operat. O singură atingere în 1,5 secunde întrerupe sau pornește o piesă, acceptă sau încheie un apel. Făcând dublu clic, acesta se închide sau schimbă melodia. Atingerea de trei ori activează anularea zgomotului sau modul de latență scăzută.