Galaxy Flip4

Faceți cunoștință cu Galaxy Flip4, un smartphone pliabil compact și puternic, care este rezistent la apă și gata să exploreze lumea cu tine.

Privește viața din perspective diferite

FlexCam oferă multe unghiuri noi

Adaptează conținutul ecranului

Durabil la exterior, puternic la interior

Vedeți lumea mai larg

PROIECTA

 

Usor de deschis si inchis

 

CULORI

Noi nuanțe 
de culori universale

Alegeți o nuanță diferită de oricare alta și care se potrivește cu orice. Rama metalică strălucitoare contrastează perfect cu finisajul din sticlă mată. Oferim trei variante: grafit, violet perlat și albastru.

DIMENSIUNE COMPACTĂ

Potrivit pentru fiecare look

Nu mai alege haine care să se potrivească cu stilul telefonului tău. Puternic și mic, Galaxy Flip4 se transformă rapid într-un smartphone de dimensiuni mari, care este confortabil de purtat chiar și în buzunarul unei rochii de seară sofisticate.

 

PUTERE

Fără frică de apă

și pulverizați

 

DISPLAY PRINCIPALA

Flexibil și fără cusur

Urmărește conținutul ecranului la cea mai bună calitate posibilă pe un ecran de 6,7 inchi acoperit cu o sticlă ultra-subțire unică.

 

CADRU

Telefon de incredere

Galaxy Flip4 este rezistent la interior și la exterior. Este cel mai durabil pliabil al nostru de până acum, având exclusivitatea Corning Gorilla Glass Victus+. Cadrul Armor din aluminiu protejează în siguranță balamaua.

 

 

IMPERMEABILE IPX8

Apa nu este un obstacol pentru el

Vă îngrijorează un mediu umed? Nu vă temeți, pentru că, pentru prima dată în lume, smartphone-urile pliabile au primit protecție împotriva apei. Telefonul poate rezista cu ușurință la o scufundare de 30 de minute în apă la o adâncime de 1,5 metri.

SAMSUNG CARE+

Pentru ca surprizele 
să nu devină dezastre

Alăturați-vă programului Samsung Care+ și nu lăsați daune accidentale să vă aducă probleme.

 

 

 

 

APARAT FOTO

fotografii de înaltă clasă

 

Lumină chiar și în întuneric

 

SISTEM MULTI CAMERA

Arată cât de frumos este noaptea

Îndepărtați perdeaua întunericului cu modul Night Scene. Gruparea mai multor pixeli într-unul singur crește sensibilitatea la lumină și asigură detalii clare. Camera ta este acum indiferentă la întuneric!

Nightography este o tehnologie nu numai pentru fotografii, ci și pentru videoclipuri. Stabilizarea optică avansată a imaginii și stabilizarea video digitală mențin chiar și cele mai pline de acțiune scene video netede și tremurate. Și pentru a reduce zgomotul la înregistrările video pe timp de noapte, am furnizat tehnologia Super Night Solution.

FLEXCAM

Îndoiți. Surprinde

Utilizați Flexcam atunci când aveți nevoie să vă eliberați mâinile și să faceți fotografii. Acest instrument versatil este adaptat capacității smartphone-ului de a se îndoi. Va fi util atunci când creați selfie-uri de grup sau videoclipuri în unghiuri uimitoare care stochează detalii și atmosferă realiste.

 

 

LOVITURĂ RAPIDĂ

 

 

FOTOGRAFII RAPIDE

Era autoportretelor 
a început deja

Faceți fotografii de grup cu camera principală, în timp ce afișajul extern funcționează ca un vizor. În acest fel, puteți verifica detaliile de la distanță pe ecran complet sau puteți trece la o vedere generală și vă asigurați că toată lumea este în cadru. Cele mai recente actualizări de software permit ca funcția Quick Shot să funcționeze în intervalul de unghiuri dintre poziția Flexcam și starea curbată.

 

 

RELAXARE

Telefon pentru a contacta toată lumea

APELURI VIDEO

Împărtășiți experiențe, 
păstrați legătura

Chatul video Google Meet este o modalitate excelentă de a vă întâlni. Astfel, puteți viziona filme sau transmite videoclipuri de înaltă calitate de pe smartphone-ul dvs. În același timp, emoțiile și reacțiile fiecăruia dintre participanți vor fi vii în fața ta.

 

 

 

 

 

FLEXCAM PENTRU REȚELE SOCIALE

Mai multă popularitate 
a canalului tău

Obținerea conținutului de calitate a devenit mai ușor. Cu opțiunea de montare Flexcam, puteți poziționa smartphone-ul așa cum dorește regizorul și puteți fotografia din cele mai bune unghiuri. Tot ce este necesar atunci este să încărcați un nou videoclip pe o rețea de socializare și să observați reacția la acesta.

 

BATERIE

Format compact 
de resurse mare

O astfel de rezervă de energie este pregătită pentru apeluri lungi și utilizare. Combinația dintre un procesor nou de 4nm și o baterie de 3700 mAh (nominală) vă permite să lucrați mult timp fără să urmăriți trecerea timpului.

Dispune, de asemenea, de încărcare super-rapidă prin cablu și Fast Wireless Charging 2.0 pentru confortul dumneavoastră. Puteți partaja încărcarea fără fir prin tehnologia PowerShare, care vă va ajuta să vă reîncărcați căștile sau alt dispozitiv.

 

 

DISPLAY EXTERN

Vizualizarea lumii tale

PERSONALIZAȚI-VĂ AFIȘAJUL EXTERN

Stilul dvs. de ecran

Ecranul exterior este un spațiu de 1,9 inchi disponibil pentru propriile preferințe. Personalizați-l așa cum doriți, folosind propriile videoclipuri, emoji-uri sau fotografii pentru a personaliza afișajul. De asemenea, puteți actualiza aspectul ecranului în funcție de starea de spirit, evenimente, împrejurimi sau stilul dvs.

 

 

ECRAN EXTERIOR UTIL

Vedeți, reacționați, reușiți

Cel mai important lucru este mereu acolo. Ecranul tactil extern de 1,9 inchi facilitează efectuarea multor acțiuni necesare, cum ar fi răspunsul la mesageri, selectarea setărilor sau adăugarea de widget-uri. Acum tot ce aveți nevoie este gata, chiar și fără a utiliza afișajul principal.

 

 

 

GALAXY WATCH5

Orele cu care odihna 
devine completă

Să ai grijă de tine a devenit mai ușor. Urmăriți-vă fazele de somn și multe altele cu Galaxy Watc5. Cu ea, te vei cunoaște mai bine și vei afla dacă ești ciocârlă sau bufniță, iar ceasul îți va spune cum să faci somnul mai benefic.

 

 

ECOSISTEMUL

Potențial crescut al 
Samsung Galaxy

SCHIMB INTELIGENT

Tranziție fără griji

Pentru a trece cu ușurință de la smartphone la Galaxy Flip4, am creat aplicația Smart Switch. Aplicația te va ajuta să transferi fotografii, mesaje și alte date chiar dacă telefonul tău anterior nu este Galaxy.

 

GALAXIA ESTE PERFECȚIA

Luați mai 
mult decât puteți

CPU 4nm

Rapid, lin, ușor

Numai funcționarea lină și neîntreruptă poate oferi puterea necesară pentru jocurile moderne. Sesiunile de multitasking și de jocuri, sau ambele împreună, necesită soluții moderne care combină Galaxy Flip4 cu cel mai puternic afișaj dintr-un smartphone pliabil.

MEMORIE

Suficient spațiu pentru tot

Suficiente dosare și medii, acum toate fișierele pot fi împreună. O cantitate mare de memorie încorporată este utilă pentru stocarea tuturor datelor necesare.

 Pagina de jurnal digital securizat. Pe acesta, backup-urile smartphone-urilor vor fi protejate și veți avea acces la ele de pe orice alt dispozitiv.

SAMSUNG KNOX

Protecție la fiecare nivel

Sistemul Samsung Knox este integrat în software-ul smartphone-ului, protejând astfel informațiile la toate nivelurile.

 

 

SENZOR DE AMPRENTĂ

Atingeți pentru a debloca

O atingere ușoară a degetului pe senzorul de amprentă va debloca instantaneu afișajul principal, dar numai degetul poate face acest lucru.

O UI

O interfață în care aranjezi totul singur

Smartphone-ul tău Android este un dispozitiv în care chiar și One UI este adaptat preferințelor tale. Optimizați aspectul afișajului principal și extern în funcție de obiceiurile și gusturile dvs.

ACCESORII

Perfecțiunea este Flip4