Universal pentru un public larg

Smartphone-ul Xiaomi Redmi 10C a devenit o soluție ideală pentru cei cărora apreciază viteza de execuție a comenzii, le place să facă fotografii de înaltă calitate și au nevoie să fie în contact mult timp fără a putea încărca telefonul. Procesorul Snapdragon® 680 diferențiază modelul de altele din segmentul său de preț. Cameră de 50 MP, baterie de 5000 mAh, afișaj imersiv de 6,71 inchi - toate aceste instrumente vă vor ajuta să rezolvați rapid sarcinile de lucru, să studiați eficient și să vă petreceți timpul liber cu beneficii.

Fotografie 1 Xiaomi Redmi 10C

Eficiență energetică emblematică

Ce valorează un procesor de top de 6 nm, Snapdragon® 680! Datorită acestui cip, smartphone-ul modelului prezentat arată o eficiență energetică impresionantă, consumând cu înțelepciune durata de viață a bateriei. Cele 8 nuclee ale sale oferă tipul de performanță care oferă cu adevărat, prelungind în același timp durata de viață a bateriei. Frecvența ceasului ajunge la 2,4 GHz.

Fotografie 2 Xiaomi Redmi 10C

Accelerează fluxurile de lucru

Telefonul mobil Xiaomi Redmi 10C folosește memorie flash UFS 2.2. Datorită utilizării doar a unor astfel de echipamente, a fost posibil să se obțină o accelerare vizibilă a reacțiilor la comenzi și un acces mai rapid la toate aplicațiile. Adăugați la acest spațiu de stocare 1 TB și aveți un site eficient, cu capacitatea de a stoca cantități mari de date. În practică, aveți ocazia să vă stocați arhivele foto și video, să utilizați o mulțime de aplicații fără înghețari și erori.

Bateria mereu plină

Un factor important pentru utilizator este capacitatea smartphone-ului de a păstra o încărcare. Bazat pe o baterie de 5000 mAh, este asigurată o resursă suficientă pentru o perioadă de până la 2 zile: 190 de ore de ascultare a pieselor muzicale, 29 de ore de citire, 19 ore de vizionare video, 11 ore de joc. Reumplerea energiei va fi mult mai rapidă decât a fost cu telefoanele din generația anterioară - prin încărcarea cu 18 W, puteți accelera semnificativ acest proces.

Fotografie 4-1m Xiaomi Redmi 10C Foto 4-2 Xiaomi Redmi 10C Foto 4-3 Xiaomi Redmi 10C

Ecran mare de 6,71 inchi

Componenta vizuală este formată pe o pânză de 6.71”, ceea ce vă va permite să vă bucurați din plin de întreaga estetică a conținutului de design, cinematografie, aplicații de gaming. Suportul pentru streaming Netflix HD și Prime Video HD vă oferă acces la emisiunile și serialele TV preferate. Un strat de Corning Gorilla Glass® protejează împotriva deteriorării pentru a vă menține ecranul ca nou chiar și după o utilizare prelungită.

Foto 5 Xiaomi Redmi 10C

Sunet bogat

Sistemul de difuzoare al modelului este conceput pentru a reproduce sunetul la o calitate înaltă, menținând în același timp toate frecvențele din gama. Volumul este cu 40% mai mare decât difuzoarele telefoanelor din generația anterioară. Acum compoziția muzicală preferată va străluci cu nuanțe noi și vă puteți cufunda în ascultare fără distragere.

Totul pentru un conținut foto perfect

Este de remarcat faptul că Xiaomi Redmi 10C are echipamente de înaltă calitate pentru fotografierea mobilă. Cameră principală de 50 MP, mod portret cool, instrumente AI, senzor de adâncime de 2 MP. Videoclipurile sunt înregistrate în 1080p și 720p (30 de cadre pe secundă). Opțiunea de a combina 4 pixeli în 1 ne-a permis să obținem o calitate extrem de ridicată a imaginii cu detalii excelente.

Foto 7 Xiaomi Redmi 10C