Priveliste minunata

Televizorul Samsung QE43Q60BAUXUA cu suport QLED, LED dual și Quantum HDR oferă culori bogate, vibrante și claritate perfectă a imaginii pe întregul ecran. Designul sofisticat al AirSlim ajută televizorul să se potrivească cu ușurință în orice interior și să obțină o experiență de vizionare mai vie.

Magia culorilor

Bucurați-vă de o adevărată revoltă de culori pe ecranul Samsung QE43Q60BAUXUA. Televizorul cu gamă de culori 100% folosește tehnologia quantum dot, reproduce peste un miliard de culori și asigură saturația și acuratețea maximă a fiecărei nuanțe.

Foto 2 Samsung QE43Q60BAUXUA

Îmbunătățiți culoarea și contrastul

Tehnologia de îmbunătățire a intervalului dinamic Quantum HDR îmbunătățește saturația culorilor și contrastul imaginii pentru o experiență vizuală de vizionare de neegalat. Acum puteți vedea fiecare mic detaliu, fiecare mișcare în orice fragment întunecat sau deschis și puteți obține senzația deplină a unei prezențe vii.

Foto 3 Samsung QE43Q60BAUXUA

Stil rafinat

Designul ultra-subțire AirSlim transformă televizorul într-o piesă modernă de decor. Cadrele discrete extind vizual granițele percepției și vă permit să vă concentrați pe deplin asupra vizionarii fără a fi distras de detaliile străine.

Foto 4 Samsung QE43Q60BAUXUA
Foto 5 Samsung QE43Q60BAUXUA

Puterea inteligenței artificiale

Procesorul inteligent Quantum Lite 4K de ultimă generație oferă o calitate superbă a imaginii și a sunetului pentru o experiență de vizionare mai plăcută. Algoritmii de inteligență artificială optimizează sunetul în funcție de natura conținutului și îmbunătățesc calitatea imaginii până la 4K, indiferent de parametrii de intrare. Tehnologia LED duală cu lumină caldă și rece îmbunătățește contrastul și ajustează tonul luminii de fundal în funcție de tipul de conținut.

Joc realist și viu

Tehnologia Motion Xcelerator optimizează frecvența cadrelor pentru a îmbunătăți netezimea și acuratețea mișcărilor, eliminând întârzierea și ruperea în joc. Panoul de setări pentru jocuri vă permite să selectați raportul de aspect al ecranului, să setați întârzierea de intrare, FPS, HDR și setările căștilor fără fir într-un singur loc.

Foto 6 Samsung QE43Q60BAUXUA
Foto 7 Samsung QE43Q60BAUXUA

Acompaniament audio

Cu tehnologia de sunet surround care utilizează sunetul canalului virtual de înălțime, obțineți un sunet puternic care îmbunătățește experiența captivantă. Modul de sunet adaptiv analizează natura conținutului și optimizează automat sunetul în funcție de secvența video.

Caracteristici inteligente

Faceți din Samsung QE43Q60BAUXUA parte din casa dvs. inteligentă cu întreaga putere a aplicației SmartThings. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați televizorul la un dispozitiv compatibil pentru a avea acces complet la o varietate de funcții și setări. Utilizați aplicația Google Duo, conectați-vă camera și petreceți mai mult timp cu prietenii pe ecranul mare. Modul Multi View vă va permite să difuzați simultan imaginea televizorului și a smartphone-ului pe ecranul mare. Iar aplicația Samsung Health pentru televizor, atunci când este sincronizată cu dispozitivele tale portabile, te va ajuta să fii în formă maximă și să-ți evidențieze performanța atletică.

Foto 8 Samsung QE43Q60BAUXUA